Foto: Kadrs no video
Vasara ir karstākā festivālu sezona, un daudzo pasākumu gaidās ar viediem padomiem padalījies Rojs Rodžers – puisis, kurš savulaik iemantoja popularitāti kā grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas asistents, bet laika gaitā pats kļuvis par vienu no spilgtākajiem pašmāju šovbiznesa aprindu pārstāvjiem.

Jaunais puisis bieži apmeklē dažādus saviesīgus burziņus, un arī festivālu pieredze viņam ir visai iespaidīga.

Kā saviem atbalstītājiem atklājis Rodžers, viņam izveidojušies vairāki paradumi, kas garantē, ka pasākums būs izdevies, un visbeidzot savus padomus viņš apkopojis "YouTube" video.

Arī savā jaunākajā video Rojs Rodžers pārsteidzis ar krietnu pašironijas devu, neslēpjot – festivālos ir daudz jādzer, lai nezaudētu jautrību.

Viņš detalizēti izklāstījis savus alkohola lietošanas paradumus un dalījies ar atziņām, kā pareizi ņemt uz krūts, lai pasākumā nekļūtu garlaicīgi.

Tāpat arī atraktīvais jauneklis devis padomus, kā vislabāk sagatavoties festivālam, kā pareizi sakārtot mantas un ko ņemt līdzi.

Lai gan Roja video ierasti izpelnās neviennozīmīgu vērtējumu un viņam netrūkst arī nelabvēļu, kuriem viņa tēls izraisījis neizpratni un pat dusmas, puiša jaunākais sižets iemantojis prāvu atbalstu un dažās dienās jau noskatīts vairāk nekā 19 tūkstošus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!