Foto: Publicitātes foto
Trešdienas, 11. jūlija, vakarā pašmāju modes gardēži pulcējās izsmalcinātā latviešu peldkostīmu un pludmales apģērbu zīmola "SLOW beachwear" modes skatē, kurā tika prezentētas jaunākās kolekcijas "Lines" un "Couture".

Zīmols šovasar pārsteidzis ar īpašu kapsulkolekciju – peldkostīmiem, kas darināti līgavām. Kolekcija "Couture" sastāv no pieciem grezniem un ļoti svinīgiem pludmales tērpiem īpašiem notikumiem.

Tie ir unikāli un tiks veidoti pēc pasūtījuma. Baltie peldkostīmi ar smalkiem izšuvumiem radīti precībām pludmalē un saldiem medusmēneša mirkļiem, vēsta zīmola pārstāve.

Savukārt kolekcija "Lines" veidota, lai tā izceltu sievietes skaistā auguma aprises. Kolekcijā ir modeļi, kas piemēroti dažāda tipa sievietēm.

Zīmola dizainere Elīna Štobe ir pārliecināta, ka peldkostīms ir ļoti privāts apģērba gabals, kurā sievietei jājūtas patiesi komfortabli, tādēļ kolekcija veidota no laminētas mikrofibras materiāla, kas vizuāli atgādina ādas izstrādājumu un tam ir ļoti patīkami pieskarties.

Luksusa pludmales apģērbu zīmols "SLOW beachwear" radīts 2017. gadā un aktīvi darbojas mākslinieces, dizaineres Elīnas Štobes vadībā.

Zīmola radītās pludmales tērpu kolekcijas raksturo klasiski silueti un grafiski meklējumi ierastām līnijām. Visi zīmola tērpi un peldkostīmi ir dizainēti un ražoti Latvijā no augstas kvaitātes itāļu materiāliem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!