Foto: Kadrs no video

Ar visnotaļ komisku video savus atbalstītājus iepriecinājusi populārā estrādes māksliniece Laima Vaikule – viņa padalījusies ar jestrām ainiņām, kurās kopā ar saviem četrkājainajiem mīluļiem dedzīgi fano par futbolu.

Asprātīgais sižets uzņemts Vaikules greznajā Jūrmalas namā. Videoklipā piedalījušies abi dziedātājas suņuki – franču buldogi Buča un Eimija.

Otrdien, 10. jūlijā, Krievijā tika aizvadīts Pasaules kausa pirmais pusfināls, kurā spēkiem mērojās Beļģija un Francija. Šajā duelī ar rezultātu 1:0 (0:0) uzvaru guva Francija, un Vaikule par šādu iznākumu paudusi lielu prieku.

Tiesa, kā norādījusi dziedātāja, viņa pati gan neesot pārāk liela Francijas izlases fane, tomēr savu sunīšu dēļ viņai nācies atbalstīt šo komandu.

Jāatzīmē, ka abiem Vaikules mīluļiem par godu futbola svētkiem pie kaklasiksniņām bija piesietas lentītes Francijas karoga krāsās.

Vaikules sižets zibenīgi iekarojis viņas "Instagram" sekotāju simpātijas, un ļaudis komentāros pauduši sajūsmu par dziedātājas humora izjūtu un viņas piemīlīgajiem suņukiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!