Foto: Privātais arhīvs/Raimonds Birkenfelds

Aizvadītās nedēļas izskaņā par mammu kļuvusi latviešu dziedātāja Laura Raila – viņa laidusi pasaulē dēliņu, kuram dots vārds Lūkass.

Lauras un viņas vīra Ņikitas Lakstīgalas pirmdzimtais pasaulē nācis Jūrmalas slimnīcā. Raila plašāku sabiedrību par dzemdībām informējusi ar "Facebook" starpniecību.

"8. jūlija skaistajā rītā sagaidījām mūsu dēliņu Lūkasu Lakstīgalu. Esam laimīgi," savus atbalstītājus divas dienas pēc dzemdībām uzrunājusi dziedātāja.

Railas publiskotais paziņojums izpelnījies plašu atsaucību – ļaudis steiguši apsveikt jaunos vecākus, novēlējuši viņiem izturību, kā arī sūtījuši laba vēlējumus mazajam Lūkasam.

Jāatzīmē, ka dziedātāja visu grūtniecības laiku sociālajos tīklos aktīvi dokumentēja sava puncīša progresu un ikdienas gaitas. Grūtniecības laikā dziedātāja paspēja arī ar izcilību absolvēt Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju un iegūt maģistra grādu.

Jau vēstīts, ka Ņikita dziedātāju bildināja 2016. gada maijā, bet jau tā paša gada septembrī abi iestūrēja laulības ostā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!