Foto: Privātais arhīvs

Par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs, lai gan var lepoties ar iespaidīgu atbalstītāju pulku, ir iemantojis arī daudzus nelabvēļus, kas to tik vien gaida, kad viņš kļūdīsies, un nesen mākslinieks saviem nīdējiem devis jaunu iemeslu trīt mēles.

Jūlija sākumā Kirkorovs saviem atbalstītājiem sociālajos tīklos vēstīja, ka devies uz ASV. Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā dziedātājs ieradies Lasvegasā, un drīz vien sekojis "Instagram" īso video stāstiņu un fotogrāfiju birums, kas faniem ļauj novērtēt viņa gaitas.

Tiesa, ļaužu sajūsma par Kirkorova gaitām mijusies ar neizpratni par viņa izskatu. Mākslinieka publicēto fotogrāfiju komentāros ne viens vien zobojies par viņa ne visai glaimojošo izskatu, un daudzi arī atzinuši – viņš izskatās pavisam svešāds.

Vienā no momentuzņēmumiem Kirkorovs tapis iemūžināts baseinā, un vairāki nelabvēļi komentāros zobojušies, ka Filipu bez grima kārtas uz sejas esot grūti atpazīt.

Savukārt kāda cita fotogrāfija likusi uzvirmot kaismīgai diskusijai, kurā Kirkorova nīdēji prātojuši, ka mūziķis pamatīgi pārspīlējis ar botoksa injekcijām un izskatās aizpampis, bet viņa fani steiguši savu elku aizstāvēt un pauduši dzelžainu pārliecību, ka Filips 51 gada vecumā izskatoties satriecoši.

"Šausmas! Biedējošs, dusmīgs un noguris," Kirkorova izskatu komentējis kāds viņa sekotājs. "Seja no botoksa kļuvusi nesamērīgi liela," savu pārliecību paudis kāds cits.

LAS VEGAS TIME......

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Jul 8, 2018 at 8:59am PDT

Спасибо, нашим потрясающим Артистам из Шоу «ABSINTHE” @absinthe_vegas в LAS VEGAS !!! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 В лице замечательного Артиста -МАКСИМА ПАПАЗОВА @maxim_papazov наследника знаменитой цирковой династии ПАПАЗОВЫХ-огромная благодарность ВСЕЙ труппе шоу , кто говорит на родном языке( Украина , Беларусь)за невероятное шоу, смех сквозь слезы и чудесное настроение заключительного дня в Лас Вегасе и моего мини-отпуска🙏. Ребята- ВЫ- ЛУЧШИЕ!!👍👏👏👏👏 «Зарядил» я свои батарейки и готов на 100% ко второй половине Лета и Летнего традиционного гастрольного тура Шоу «Я» by @franco.dragone , так что следующая остановка ЛОС АНЖЕЛОС- МОСКВА( транзит)- СОЧИ «ФЕСТИВАЛЬНЫЙ» -11 июля, НАЧАЛО В 20.00( мне подготовили какой то неожиданный сюрприз, посмотрим, ЧТО МЕНЯ ЖДЁТ?)😜 #ласвегас #lasvegas #absinthe #absinthevegas #сочи #шоуя #филиппкиркоров Look by @philippplein78 @off____white @yeezyscloset

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Jul 9, 2018 at 7:08am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!