Foto: Privātais arhīvs

Latvijā un Lietuvā populārā dziedātāja Samanta Tīna neskaitāmas reizes apliecinājusi, ka viņa dēvējama par vienu no elegantākajām pašmāju skatuves māksliniecēm. Arī mūziķes fani ir pārliecināti – viņas gaumes izjūta ir izcila.

Jau labu laiku dziedātājai ir veiksmīga sadarbība ar daudzu sabiedrības dāmu iecienīto zīmolu "Amoralle". Smalkie mežģīņu un zīda darinājumi kļuvuši par neatņemamu Tīnas skatuves tēlu, un laika gaitā elegantāks kļuvis ne tikai viņas ģērbšanās stils, bet arī vizuālais koptēls.

Pērn Tīna no melnmates pārtapa par blondīni, un arī šīs pārvērtības viņas fani vērtēja ļoti atzinīgi. Arī pati dziedātāja neslēpj – būdama gaišmate, viņa jūtas harmonijā ar sevi.

"Vēl joprojām dzirdu viedokļus par manām matu krāsām! Uzskatu, ka sievietei savā dzīvē ir jāpiedzīvo trīs lomas – ugunīgā sarkanmate, liktenīgā melnmate un sievišķīga blondīne! Esmu izaugusi un sievišķīgas blondīnes loma šodien ir manējā! Tā ir mana harmonija ar sevi!" aizvadītās nedēļas izskaņā saviem faniem "Instagram" tīklā vēstījusi Tīna, kura uzņēmusi pašiņu "Amoralle" bodītes ģērbtuvē.

Dziedātājas fani komentāros aktīvi dalījušies ar viedokļiem par Tīnas vizuālo tēlu un nav skopojušies ar komplimentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!