Foto: F64

Modes blogeris Deniss Ševeļovs neslēpj savas jūtas pret mīļoto vīrieti, kā arī atklājis plašākai sabiedrībai abu draudzību un ikdienas lutināšanas paradumus.

Kā modes blogeris pastāstījis portālam "Skaties.lv", abu attiecības ilgst mazliet vairāk nekā gadu.

Abu ikdienas dzīvē netrūkst nedz dažādu pārsteigumu, dāvaniņu, nedz romantisku brīžu. Piemēram, viena no spilgtākajām dāvanām Denisam ir kāds piekariņš pie aproces.

"Mans mīļotais man negaidīti, tomēr regulāri dāvina dažādas lietas. Parasti draugs piezvana, pirms dodos mājās no darba, un saka, ka ir sarūpējis man dāvanu un gaida mani mājās. Dāvana var būt jebkas, sākot no saldumiem, beidzot ar sen kārotām lietām – aksesuāriem, grāmatām un dažādiem rotājumiem," portālam "Skaties.lv" atklājis Deniss.

Savukārt Deniss mīļoto mēdz pārsteigt ar paša gatavotiem ēdieniem. Nereti to gatavošana noejot greizi, bet Denisa mīļotais vīrietis tāpat novērtē viņa centību.

"Draugam patīk ēst gultā, to īsti neatbalstu. Taču Lietuvas "IKEA" nopirku speciālu pamatni ēdiena ēšanai gultā. Tagad brīvdienās ēdam šādā veidā. Ēdiens, ar ko visbiežāk pārsteidzu mīļoto, ir vistas fileja marinēta kokosriekstu pienā ar Taizemes garšvielām un viegli apcepti dārzeņi," lepojas modes blogeris.

Kā vēsta portāls, Denisa gaidītākie brīži ir kopīgās brīvdienas, kad pasākumu rīkotājs izbrīvē savu laiku, lai kopā varētu pavadīt veselu dienu. Tiesa, tādi brīži ir diezgan reti. Pēdējo reizi pāris ar retro tramvaju devās uz Mežaparku, kur pavadīja lielisku dienu vasarīgā pastaigā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!