Foto: Privātais arhīvs

Kardinālas pārvērtības šajā nedēļā piedzīvojusi slavenās aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija (attēlā), kura otrdien nogriezusi savu garo matu rotu.

"Jauna dzīve," tā savu jauno matu sasuku sekotājiem pieteikusi Marija, kura sekotājus iepriecinājusi ar "Instagram" īso video stāstu, kurā redzams friziera veikums.

Viņa arī pavaicājusi saviem sekotājiem viedokli par jauno matu sasuku, un to vērtējums bija krasi atšķirīgs. Kamēr vieni uzskata, ka Zeltiņas meitai piestāv īsais matu sakārtojums, tikmēr otri norāda, ka nevajadzēja atvadīties no garajiem matiem, jo tā ir sievietes rota.

Komplimentu pie bildītes izteikusi arī aktrise Rēzija Kalniņa: "Ļoti eleganti, mīļā." Dažos komentāros Marija arī pateikusies sekotājai, kā arī sākusi apsvērt izdarīto: "Paldies par atbalstu šajā grūtajā laikā, jau sāku nožēlot."

Tikmēr acīgākie Marijai norādījuši, ka viņai nevajadzētu uzņemt video, kad viņa vada automašīnu, jo tas apdraudot cilvēku dzīvības. Savukārt Marija steigusies to atspēkot, norādot, ka viņa neesot braukusi, bet gan "sēdējusi sastrēgumā".

Zeltiņas meita savulaik bija visai daudzsološa potenciālā jaunā sabiedrības dāma, taču 2011. gada otrajā pusē meitene no publiskās aprites pazuda un pievērsās rāmai ģimenes dzīvei. Pēdējo gadu laikā Marija ir ar joni atgriezusies publiskajā apritē, apmeklējot dažādus sabiedrības krējuma burziņus, kā arī iepriecinot savus sekotājus ar fotogrāfijām un īsajiem video stāstiem no pasākumiem.

2012. gada februārī viņa laida pasaulē meitiņu Mīlu Jasmīnu, kuras tēvs ir pašas meitenes tēva draugs, par Mariju 25 gadus vecākais uzņēmējs Ints Jansons.

Pēc tam meitene pievērsās kūku cepšanai un zīmēties presē vairs nerāvās. Tā vietā viņa izveidoja "Instagram" foto blogu, kurā regulāri atrāda kulināros sasniegumus. Blogam ir vairāki tūkstoši fanu, kuri arī apjūsmo mazās Zeltiņas izcepto kūku bildītes.

Zeltiņas meita aktīvi "Instagram" publicē ne tikai pati sevi, bet arī savu meitiņu Mīlu, kurai pat speciāli ir izveidojusi "Instagram" kontu.

Kā Jums? Labāk gari vai īsi?🤔

A post shared by MARIJA ZELTIŅA (@marijazeltina) on Jul 3, 2018 at 6:45am PDT

3 generations 🕊 #familyphotography . 📷 @polina.viljun

A post shared by MARIJA ZELTIŅA (@marijazeltina) on Jul 2, 2018 at 2:35am PDT

Spend time really knowing who you are.

A post shared by MARIJA ZELTIŅA (@marijazeltina) on Jun 13, 2018 at 11:48am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!