Foto: Vida Press
Saseksas hercogiene Megana kārtējo reizi patīkami pārsteigusi savus sekotājus – viņa Askotā notiekošajās zirgu polo sacensībās ieradusies neformālā stila apģērbā, kas atgādina laiku, kad viņa tā ģērbās pirms precībām ar Hariju.

Meganas uzvedība un ģērbšanās stils tiek iztirzāts ik uz soļa, un arī 1. jūlija un 30. jūnija polo sacensības Askotā nav bijis izņēmums.

Hercogiene 30. jūnijā atbalstījusi savu vīru ar jauno aizraušanos, kā arī saviļņojusi visus karaliskās ģimenes sekotājus ar savu vasarīgo stilu un vienkāršību.

Pirmajā dienā Megana bija uzvilkusi elegantu krēmkrāsas kleitu un zīmola "Flint Grear" sandales.

Savukārt hercogiene otrās dienas pasākumā bija uzvilkusi baltu un plandošu blūzi, bet kājās viņai bija melnas, pieguļošas bikses un zempapēžu apavi. Par galvas rotu viņa bija izvēlējusies cepuri, bet koptēlu papildinājusi ar melnām saulesbrillēm.

Arī Saseksas hercogs Harijs bija ieturējis tikpat ērtu un vienkāršu stilu kā sieva, kas abu parādīšanos pasakumā padarījis ļoti saskaņotu.

Tāpat lauvas tiesu 30. jūnijā iemantojis hercogienes sirsnīgums un rūpes, jo sacensībās viņa uzmundrinājusi vienu no drauga bērniem. Mazā meitenīte izskatījusies neieinteresēta notiekošajās sacensībās, kā arī nogurusi, bet hercogiene viņai piegājusi klāt un sākusi runāties, atzīmē "The Sun".

Kā vēsta britu tabloīdi, pasākumu apmeklējusi arī hercogienes tuva draudzene – tenisiste Serēna Viljamsa un viņas vīrs, kuri sastādījuši karaliskās ģimenes pārstāvei kompāniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!