Foto: Vida Press/ privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un visapspriestākajiem tematiem.

Kā noveco seriāla 'Beverlihilsa' zvaigznes

Foto: Vida Press

Iespējams, tas izklausīsies neticami, bet šoruden apritēs jau 28 gadi kopš brīža, kad TV ekrānos tika demonstrēta jauniešu kulta seriāla "Beverlihilsa, 90210" ("Beverly Hills, 90210") pirmā sērija. Notikumiem bagāto vecāku bērnu dzīvēs varējām sekot līdzi desmit sezonu garumā līdz pat gadsimtu mijai.

Lasīt vairāk

Saseksas hercogiene Megana kārtējo reizi pārkāpj karalisko etiķeti

Foto: Vida Press

Lai gan vēl nesen Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana tika cildināta no kritiķu puses, šonedēļ viņa atkal likusi vilties, jo kārtējo reizi kļūdījusies un pārkāpusi karalisko etiķeti.

Lasīt vairāk

Foto: Lustes vērienīgajā Līgo nakts ballītē krastmalā

Foto: F64

Līgo vakarā tūkstošiem viesu un rīdzinieku 11. novembra krastmalā ar populāru mākslinieku uzstāšanos daudzinājuši Līgo svētkus.

Lasīt vairāk

Foto: Kā slavenie latvieši daudzināja Līgo svētkus

Foto: Privātais arhīvs

Līgo un Jāņos svētku noskaņojums valdīja ne tikai dažādos Latvijas novados un pilsētās, bet arī sociālajos tīklos, kur ļaudis aktīvi dalījās ar svētku svinēšanas foto.

Lasīt vairāk

Latvijas šovbiznesa skaistākais pāris publisko emocionālu kāzu video

Foto: Kadrs no video/ Riverside films × photography

Viens no pašmāju šovbiznesa aprindu saskanīgākajiem un skaistākajiem pāriem Aivis Ceriņš un Lelde Lietaviete, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā, mēnesi pēc kāzām saviem sekotājiem ar video starpniecību ļāvuši ielūkoties savā kāzu dienā.

Lasīt vairāk

Latviju pārsteidz Mārtiņa Freimaņa līdzinieks

Foto: Privātais arhīvs

Par zināma mēroga sensāciju Latvijā kļuvis Gatis Mūrnieks, kura balss ir neticami līdzīga mūžībā aizgājušajam dziedātājam Mārtiņam Freimanim.

Lasīt vairāk

Ziedu klēpji un diplomi – populārie latvieši svin izlaidumus

Foto: Privātais arhīvs

Skaistus mirkļus jūnijā piedzīvojuši sabiedrībā populāri cilvēki – kamēr vieni apmeklējuši savu bērnu izlaidumus vidusskolās un bērnudārzos, citi lepni gozējušies mantijās augstskolu izlaidumā.

Lasīt vairāk

Hercogiene Katrīna pēc Elizabetes II nāves varētu iegūt jaunu titulu

Foto: Vida Press

Kad Lielbritānijas karaliene Elizabete II dosies mūžībā, Kembridžas hercogiene Katrīna varētu tikt pie jauna titula, kuram ir visai liela nozīme.

Lasīt vairāk

Štromberga sieva publisko aizkustinošu jaundzimušā dēliņa foto

Foto: Privātais arhīvs

Divkārtējā olimpiskā čempiona BMX Māra Štromberga sieva Nataša dienu pēc dzemdībām sekotājus iepriecinājusi ar ļoti aizkustinošu foto, kurā redzams pāra dēliņš.

Lasīt vairāk

Aktrise Sūzana Sarandona pārkāpj karalisko protokolu

Foto: Vida Press

Pārsteigumu polo sacensībās sagādājusi aktrise Sūzana Sarandona, kura ar savu uzvedību nostādījusi neveiklā situācijā Lielbritānijas karalieni Elizabeti II un princi Filipu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!