Foto: Kadrs no video
Pašmāju reperis Reiks turpina daiļavu savaldzināšanas sēriju ar dziesmu un videoklipu palīdzību, un šoreiz viņš ķēries klāt amerikāņu dziedātājai Arianai Grandei.

Mīlētāju dienā Reiks bezrūpīgi strinkšķināja ģitāru, vizinājās uz bruņutransportiera, lai tādā veidā savaldzinātu lietuviešu dziedātāju Beatrich, bet tagad censonis ķēries klāt nevis Baltijas mēroga zvaigznēm, bet mērķējis vēl augstāk.

Ar segvārdu "Famous Latvian Rappist" viņš šajās dienās laidis klajā dziesmu "Stay All Night", kurā bezrūpīgi vizinās ar prāmi, sup dēli, kā arī mēģina balansēt laivā un uz ūdensvelosipēda. Kā "Delfi Izklaidei" atzina pats reperis, jaunā dziesma ir tapusi par godu popzvaigznes dzimšanas dienai, kas bija 26. jūnijā.

Dziesmā Reiks piemin Arianas bijušo draugu, kā arī piedāvā dziedātājai Eiropas pasi, ja viņa būs gatava mīt gredzenus.Tāpat Reiks ar dziesmas palīdzību izteicis cerību, ka kādu dienu skūpstīsies ar Arianu.

Latviešu repera kvēlākie atbaltītāji jau izteikuši minējumus, kuru daiļavu Reiks izvēlēsies kā nākamo – amerikāņu televīzijas šovu un tabloīdu zvaigzni Kimu Kardašjanu, dziedātāju un reperi Nikiju Mināžu, dziedātāju Selēnu Gomezu, Lady Gaga, Britniju Spīrsu vai kādu citu slavenību.

Savukārt citi prātojuši, ka lietuviešu repere Beatrich ir palaidusi garām iespēju, kā arī tagad slīgst greizsirdībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!