Foto: Privātais arhīvs
Pamatīgās kritikas krustugunīs nonākusi viena no šovbiznesa slavenāko klanu pārstāvēm Hloja Kardjašjana, kura caurdūrusi savai divus mēnešus vecajai meitiņai ausis. Fani ir vienisprātis – jaunā māmiņa ir pāršāvusi pār strīpu.

Hlojas Kardašjanas un NBA kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāja Tristana Tompsona kopīgā meitiņa nāca pasaulē 12. aprīlī, un vecāki savai atvasei deva ļoti neparastu vārdu – Tru (angliski – True, kas tulkojas kā "patiess").

Jau kopš bērna dzimšanas jaunā māmiņa aktīvi dokumentē sava bērna gaitas ar sociālo tīklu starpniecību, kur tiek ievietotas ne tikai bildes, bet arī īsie "Instagram" stāsti. Īpašu vērību šoreiz izpelnījies kāds video.

Īsajā video Hloja mīļo savu mazo meitiņu, kā arī sauc viņu par lēdiju. Acīgākie sekotāji pamanījuši izmaiņas bērna izskatā – mazajai Tru ausīs ir izdurti caurumi, kas izraisījis krikas lavīnu par mātes neapdomīgo rīcību un sāpju sagādāšanu savam bērnam, kurš pat vēl nav iemācījies runāt.

Kamēr vieni sekotāji lauž šķēpus par mātes neapdomīgo rīcību, citi aizstāv savu elku ar argumentiem, ka pašiem jau no mazotnes izdurti caurumi.

Lai gan īsais video stāsts ar mazulīti un viņas auskariem jau ir dzēsts, mudīgākie sekotāji paspējuši to nolejupielādēt un ievietot "Youtube".

💕Baby True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jun 13, 2018 at 6:29am PDT

Mommy's Little Love

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 26, 2018 at 2:13pm PDT

💕Happy One Month True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 12, 2018 at 5:37am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!