Foto: Privātais arhīvs
Skaistu pārsteigumu saviem faniem sagādājusi 54 gadus vecā Holivudas aktrise Brigita Nīlsena, kura savus sekotājus iepriecinājusi ar pirmdzimtās meitiņas foto.

Nīlsenas un viņas 39 gadus vecā vīra Matiu Desi meitiņa pasaulē nāca pagājušajā nedēļā, un jaunie vecāki pirmdzimtajai deva vārdiņu Frīda.

Nīlsena ievietojusi foto no slimnīcas palātas, kura ir pilna ar krāšņiem ziediem un baloniem. "Mūsu mazais dārgumiņš Frīda, mūsu patiesā mīlestība," savā "Instagram" rakstījusi jaunā māmiņa.

Arī fani atzinīgi novērtējuši skaisto foto ar vairāk nekā 32 tūkstošiem "patīk" sirsniņu. Tāpat kā no pārpilnības raga biruši laimes vēlējumi un apsveikumi.

Kā vēsta "People", 2006. gadā Nīlsena mija gredzenus ar Matiu Desi, kurš par viņu ir dažus gadus jaunāks.

Kopumā Nīlsena ir bijusi precējusies piecas reizes. Viņa ir mamma četriem dēliem, no kuriem vecākajam ir 34 gadi, bet jaunākajam – 23.

Nīlsenas otrā laulība bija ar Silvestru Stalloni. Pāris gredzenus mija 1985. gadā, tomēr šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs – divus gadus vēlāk laulība tika šķirta.

Atpazīstamību Nīlsena iemantojusi ar dalību tādās filmās kā "Red Sonja", "Beverly Hills Cops II", "Rocky IV" un vēl daudzās citās.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Jun 27, 2018 at 6:38pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!