Foto: Privātais arhīvs

Latviešu modele Viktorija Vailda, kura neoficiāli tiek dēvēta par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci, portālam "Skaties.lv" atklājusi, ka skūpstīšanās sākusi izjust, tikai palielinot lūpas. Viņa savu sulīgo lūpu palielināšanai naudu nežēlo – viena reize skaistulei izmaksā no 2800 līdz 3500 eiro.

Kā portālam skaidrojusi daiļava, viņa pati priekšroku dod lielai dekoltē zonai un lielām lūpām. Jo tās lielākas – jo skaistākas, uzskata Viktorija.

"Kad man bija mazas lūpas, skūpstīšanās bija neinteresanta. Mans mīļotais vīrietis teica, ka skūpstīt sievieti ar mazām lūpām ir tas pats, kas skūpstīt sienu. Kopš palielināju lūpas viņš beidzot jūtas skūpstīts," portālam "Skaties.lv" atklāj modele. Viņa neslēpj – pēc lūpu palielināšanas skūpsti kļuvuši jutekliskāki, erotiskāki, izjustāki un viņas mīļotais beidzot jūtas apmierināts.

Izskatīgā sieviete nepiekrīt arī apgalvojumam, ka lūpu un krūšu palielināšanas dēļ zūd to jūtīgums. Viktorija apmeklējot tikai labus ārstus, un viņas uzlabotās ķermeņa daļas nav zaudējušas savu jūtīgumu. Tās joprojām ir mīkstas un dabīgas.

"Tas nav nekas pretdabisks. Ir arī cilvēki, kurus daba apveltījusi ar sulīgām lūpām un iespaidīgu dekoltē zonu. Lielas lūpas un krūtis padara sievieti seksuālu, un tāds ir mans mērķis – izskatīties seksuālai. Sākot palielinot lūpas vēlējos arvien lielākas un lielākas," portālam atzīmē modele.

Lai uzlabotu savas lūpas, Viktorijai par vienu ārsta vizīti jāmaksā 2800 – 3500 eiro. Kopumā nepieciešami 8-10 miligrami "filleru", bet viens miligrams "Juvederm3" "filleru" maksā 350 eiro.

Viņa arī citas sievietes mudina nebaudīties, bet palielināt lūpas. "Ja nepatiks pēc pusgada efekts izzudīs. Galvenais doties pie labiem ārstiem un izvairīties no parastiem kosmētikas kabinetiem. Sava veselība un skaistums ir jāsargā, pret to jāattiecas nopietni. Lai ietaupītu pāris simtus eiro, nevar riskēt ar savu ārējo veidolu," uzskata Viktorija.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā efektīgā būtne saviem atbalstītājiem pavēstījusi priekpilnus jaunumus – viņa atbraukusi paciemoties dzimtenē. Viktorija, kura nāk no Dobeles novada Naudītes pagasta, pagājušajā nedēļā sociālajos tīklos atskaitījusies, ka ieradusies savā jaunības dienu miestā. Par prieku saviem faniem viņa publiskojusi pikantu fotogrāfiju.

Viktorija dzīvo ārzemēs, tomēr viņas atbalstītājiem dzimtenē nav iemesla bēdāties. Modele savas gaitas dokumentē "Instagram" foto blogā, kuram, starp citu, ir jau vairāk nekā 215 tūkstoši sekotāju.

Plašāku atpazīstamību Viktorija iemantoja pirms aptuveni trim gadiem, kad par latvieti, kura par dažādām plastiskajām operācijām iztērējusi vairākus desmitus tūkstošus eiro, rakstīja dažādi mediji ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!