Foto: F64

Jau kādu laiku kulāros uzvirmojušas runas par nesaskaņām televīzijas raidījumu vadītājas Dagmāra Legantes un viņas vīra, uzņēmēja Normunda Celmiņa attiecībās, tiesa, pats pāris steidz visu atspēkot, norādot, ka tās ir tenkas, vēsta avīze "Kasjauns".

Pamatu bažām sējuši pāra pietuvinātie cilvēki, kuri atklājuši, ka abu attiecībās ne viss ir gludi.

Kā informē "Kasjauns," par galveno nesaskaņu cēloni tiek minēts uzņēmēja sakars ar kādu sabiedrībā zināmu dāmu. Celmiņš manīts ar sievieti sabiedrībā, dažādās ēdināšanas iestādēs Rīgā un Pierīgā, kā arī ārpus Latvijas robežām. Pie tam arī turīgākie ļaudis mēļo – Celmiņš iestidzis parādos.

Pats Celmiņš avīzei noliedzis izskanējušās baumbas, un skaidrojis, ka "darba darīšanās varētu mani manīt kopā ar visu ko." Arī par finansiālām problēmām viņam esot "pirmā dzirdēšana".

Arī Dagmāra laikrakstam atzina, ka par slavenībām ļaudīm allaž ir paticis trīt mēles. "Pilnīgs murgs! Tā nav taisnība!" laulības sašķobīšanos komentēja Dagmāra.

Atgādinām, ka Legante un Celmiņš pirmo reizi sabiedrībā kopā izgāja 2008. gadā, kad arī tapa zināms, ka abi uzsākuši attiecības. Savukārt 2010. gada pavasarī pāris svinēja kāzas Kukšu muižā. Pārim ir divas kopīgas meitiņas.

#10years #OMG #together #sometimesfun #sometimesgreat

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on Jan 23, 2018 at 11:31am PST

Kuku 😊😊#selfiestickfun #love #travel #havingfuntogether

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on Jan 5, 2018 at 12:19pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!