Foto: Privātais arhīvs

Krievijas medijos uzvirmojušas runas, ka sašķobījušās 34 gadus vecā repera Timati attiecības ar izskatīgo modeli Anastasiju Rešetovu.

Kā vēsta Krievijas mediji, krīze abu attiecībās progresējusi pēc MUZ TV balvu pasniegšanas, kad Ksenija Sobčaka ne visai glaimojoši izteikusies par Timati un Anastasijas attiecībām.

Satraukumu par attiecību krīzi pēc tam radījis fakts, ka pāris izdzēsis abu kopīgās fotogrāfijas, kā arī nolēmuši atsekoties viens otram no sociālajiem tīkliem. Tāpat uz vienu brīdi 22 gadus vecā Anastasija izdzēsusi savu profilu ar 1,9 miljoniem sekotāju, bet pēc kāda laika to atjaunojusi.

Vēlāk jau daiļās modeles "Instagram" kontā ievietota fotogrāfija, kurā viņa pozē pie lepna 4x4 džipa, kura vērtība lēšama ap 20 miljoniem rubļu. Krievijas mediji lēš, ka automašīnu Anastasijai uzdāvinājis pats Timati, kas licis domāt, ka mīlnieki atkal sagājuši kopā.

Lai gan pats reperis nekādus paskaidrojumus par runām nav sniedzis, Anastasija ar "Instagram" starpniecību saviem sekotājiem pavēstījusi, ka netaisās savu visu dzīvi izlikt sociālajos tīklos. Tāpat viņu saskumdinājusi prese, kas par viņu taisa rakstus no sekotāju komentāriem. "Lūdzu jūs nelīst manā personīgajā dzīvē un neizplatīt pasakas," piebildusi modele,"man stabili viss ir kārtībā."

Новые убеждения социума все чаще дают понять, что для них жизнь виртуальная имеет приоритет иногда даже над реальной жизнью. Жить для обновлений в ленте и выставлять все напоказ я по-прежнему не собираюсь. Люди иногда не понимают в силу ограниченных понятий, что регулярные фото со своей второй половинкой, лайки и наличие подписки друг на друга - это не обязательные показатели наличия счастливой личной жизни. У меня такое понимание об этом. Жаль, что даже наша пресса позволяет себе писать статьи, основанные на комментариях подписчиков под моими фото))) Ну это максимально не солидно)) Прошу не лезть в мою жизнь и не распространять сказки. У меня стабильно все хорошо. Мир всем мирным!;)

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Jun 25, 2018 at 3:16am PDT

My new "little" baby 4x4 🎁🙈

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Jun 23, 2018 at 9:02am PDT

Тимати и Анастасия Решетова на Красной Дорожке Премии Муз ТВ 2018😻❤️🔥 • #тимати #блэкстар #timati #blackstar #bs #blackstarwear #blackstarburger #timatiofficial

A post shared by Фан Клуб Тимати🌌 (@timati_ofc) on Jun 8, 2018 at 9:10am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!