Foto: Vida Press
Britu dziedātāja Dua Lipa ir viena no šī brīža karstākajām popzvaigznēm. Radio stacijās un mūzikas kanālos uz riņķi tiek drillēti viņas hiti, tabloīdu ziņu virsrakstos viņas vārds parādās teju katru dienu, un taisnības labad arī jāsaka – mūziķe pati cītīgi rūpējas, lai lielā interese par viņu nenoplaktu.

22 gadus vecā skatuves māksliniece, kuras debijas studijas albums iznāca pērn, jaunu riteni izgudrot gan necenšas. Jauniņā dziedātāja pieturas pie pārbaudītas un drošas metodes, kas garantē nonākšanu preses redzeslokā – viņa provocē.

Šonedēļ par popzvaigznes lielāko sasniegumu kļuvusi plika gurna izrādīšana. Dodoties uz izdevuma "V" ballīti Ņujorkā, Dua Lipa bija izraudzījusies tērpu, kas atstāja pavisam nedaudz vietas iztēlei.

Dziedātāja bija ģērbusies baltā kleitā ar melniem punktiņiem. Sievišķīgi romantiskā tērpa sānu greznoja iespaidīgs šķēlums, kas pilnībā atsedza vienu dziedātājas kāju un sniedzās līdz pat gurnam. Kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi, viss esot liecinājis par to, ka popzvaigzne šoreiz arī nebija uzvilkusi apakšveļu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!