Foto: Privātais arhīvs

Jūnija sākumā par savu netradicionālo seksuālo orientāciju publiski paziņoja multimākslinieks, šovā "Okartes skatuve" iepazītais Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers. Tagad, kad viņš "iznācis no skapja", vīrietim beidzot vairs nav jāslēpj savas attiecības ar puisi vārdā Arturs.

Jau vēstīts, ka Kašeru atklāt visas kārtis pamudināja 9. jūnijā Rīgā notikušais Baltijas praida gājiens. Multimākslinieks savā "Instagram" profilā publicēja bildi, kurā iemūžināts kopā ar mīļoto, un foto aprakstā paziņoja par savu netradicionālo orientāciju.

Tagad, kad Kašeram vairs nav jāslēpjas, viņš beidzot ar pilnu krūti var ļauties maiguma izpausmēm un romantikai, nebaidoties, ka kāds viņu nosodīs vai pārpratīs.

Pāris nesen devies ceļojumā pa Eiropu, un multimākslinieks savu sociālo tīklu sekotājus regulāri priecē ar mīļiem kadriem, kuros viņš redzams kopā ar Arturu.

Abi puiši nevairās arī no dažādām mīļuma izpausmēm bučiņu un apskāvienu veidolā, un arī pats Kašers neslēpj – viņš jūtas laimīgāks nekā jebkad agrāk.

Arī Kašera mīļotais neslēpj savas jūtas. "Mīlu tevi, mazais," īsajos "Instagram" video stāstos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, vēstījis Arturs.

This is America!mp3 🤯#ootd#mensfashion#blessed#loveubaby

A post shared by ART. (@notart.a) on Jun 18, 2018 at 12:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!