Foto: Privātais ahīvs
Amerikāņu modele Gabriela Nerija šovasar atbraukusi uz Latviju paciemoties pie sava topošā vīrā, basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa ģimenes Liepājā, un ceļojums viņai izvērties ļoti emocionāls. Simpātiskā sieviete sociālajos tīklos atklājusi, ka nākotnē pat varētu šeit pārcelties uz dzīvi.

Gabrielas gaitām iespējams sekot līdzi sociālajos tīklos, un šonedēļ viņa "Instagram" tīklā publicējusi savas pārdomas par Latviju. Modele atklājusi, ka viņa šeit arvien vairāk jūtas kā mājās.

"Pēc piektās reizes Latvijā arvien vairāk jūtos kā mājās. Tas ir bijis neticams ceļojums, daloties ar un apgūstot jaunu kultūru un valodu," vēstījusi Gabriela un pajokojusi, ka viņu ģimenes mīlulis Tobijs pagaidām gan latviešu valodu saprotot labāk par viņu.

Viesošanās Latvijā Gabrielai esot atvērusi acis. "Kad ceļo un centies iejusties dažādās kultūrās un pamazām iepazīsti cilvēkus, kas ir atšķirīgi, tu sāc aptvert, ka tas viss ir tikai zīmogs tavā prātā, kuru jāiemācās pārvarēt. Jo mēs visi esam līdzīgāki, nekā visu laiku sev apgalvojam. Kad pirmo reizi šeit atbraucu, biju pārbijusies," vēstījusi Gabriela.

Ar laiku modele sākusi pārkāpt barjeras un arvien vairāk iemīlējusi Latviju. "Es nespēju vien sagaidīt nākotnē šeit sākt jaunu dzīvi. Priekā par šo dzīves ceļojumu! Lai mēs vienmēr augtu, izmēģinātu kaut ko jaunu un atvērtu savu prātu lietām, par kurām nejūtamies pārliecināti," piebildusi Jāņa līgava, kura mudinājusi arī citus paplašināt savus horizontus.

Jau vēstīts, ka Jāņa un Gabrielas attiecības publiskas kļuva pērnā gada sākumā. Savukārt šī gada sākumā Porziņģis mīļotajai izteica bildinājumu.

After the 5th time back in Latvia 🇱🇻 it’s beginning to feel more like home. It’s been a hell of a journey, partaking and learning a new culture and language(Toby the dog understands more Latvian than me) But it has opened my eyes in so many ways. As you travel and embed your self in cultures and take the time to learn people that are different than you. You begin to see, that it is just a stigma in the mind you must teach yourself to over come. Because we are all more alike than you tell yourself we are not. When I first came here I was chicken scared shit if that makes sense. But with time, and over coming barriers. I can’t wait to begin a new life here in the future. Cheers to the journey of life. May we always grow, try new things, and open our minds to the things we are unsure of. 💗 Dont get me wrong I still get aggravated daily. But just because my lack of understanding. Expand your horizon, the world is a wondrous place! 🌍

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on Jun 19, 2018 at 11:13am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!