Foto: AFP/Scanpix/LETA

Dažādos ārzemju tabloīdos šonedēļ plaši izskanējis latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņģa vārds. Viņš nesen manīts Ivisā, uz jahtas atpūšoties kopā ar kādu noslēpumainu blondīni.

Pirmais par to visai plašajai pasaulei steidzis pavēstīts slavenību dzīvi atspoguļojošais tenku portāls TMZ, kura rīcībā nonākuši aizvadītās nedēļas izskaņā tapuši paparaci kadri. Tajos iemūžināta Porziņģa atpūta uz jahtas. Viņa sabiedrībā manīta arī kāda valšķīga gaišmate.

"Atpūtieties mierīgi, "Knicks" fani, jo Kristapa Porziņģa sarautās krusteniskās saites dzīst ļoti labi, pateicoties medicīniskajai aprūpei, ko viņam sniedz satriecoši pievilcīga blondīne ārstes halātiņā... un ar ārstes halātiņu mēs bijām domājuši bikini," pajokojis portāls.

Jāatzīmē, ka aizvadītajā nedēļā Porziņģis, kurš Spānijā atkopjas no februāra sākumā gūtās traumas, pats savus fanus informēja, ka kopā ar vairākiem draugiem no Latvijas, kuru vidū bija arī viņa brālis Mārtiņš, gatavojas nedēļas nogalē doties izklaidēties uz Ivisu.

Par to viņš pavēstīja īsajos "Instagram" video stāstiņos, kas, kā zināms, izdzēšas pēc 24 stundām. Arī viņa draugi sociālajos tīklos atspoguļoja došanos uz tā dēvēto Eiropas karstāko ballīšu Meku.

Weekend with my boys 🤫

A post shared by Rihards Ozolnieks (@oziitis) on Jun 15, 2018 at 9:00am PDT

Skumjā ziņa – ārzemju tabloīdiem pagaidām gan vēl nav izdevies noskaidrot, kas ir noslēpumainā blondīne, kuras sabiedrībā Porziņģis gozējies uz jahtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!