Foto: Privātais arhīvs
Savulaik populārās Rīgas naktsdzīves baudītājas, par ballīšu karalieni dēvētās Anetes Sončikas brālis, uzņēmējs Jānis Sončiks pērn kļuva par precētu vīru, un šī vasara viņa ģimenē iesākusies ar ļoti skaistu notikumu – sieva Alina laidusi pasaulē bērniņu.

Plašāku sabiedrību pāris par šiem jaunumiem informējis ar sociālo tīklu starpniecību. Alina "Instagram" tīklā svētdien, 17. jūnijā, publiskojusi fotogrāfiju, kurā viņa, Jānis un mazulītis tapuši iemūžināti pie Rīgas Dzemdību nama.

Aizkustinošais momentuzņēmums izpelnījies simtiem sarkano sirsniņu jeb "patīk", savukārt komentāru sadaļā jaunie vecāki apbērti ar apsveikumiem un laba vēlējumiem.

Atgādinām, ka Jānis starmešu gaismās nonāca līdz ar savu māsu Aneti, kura savulaik tika dēvēta par Latvijas ballīšu lauveni. Tolaik Sončiku vienoja romantiskas attiecības ar arhibīskapa Jāņa Vanaga meitu Elizabeti, kura bija laba Anetes draudzene.

2010. gadā pašmāju presi pāršalca ziņas, ka Jānis un Elizabete gatavojas precēties, tomēr kāzas tā arī netika sagaidītas. Pāris vēlāk pašķīrās, bet Vanaga pārcēlās dzīvot uz ASV.

Par agrāk tik populāro "zelta jaunatnes" pulciņu ziņas presē parādījās arvien retāk, līdz pavisam izzuda, bet pērn Jānis par sevi atgādināja, "Facebook" padaloties ar kāzu foto un atklājot, ka viņš apprecējies.

💙& Then There Were Three💙👑

A post shared by Alina Soncika (@alinasoncika) on Jun 17, 2018 at 10:14am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!