Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem šovbiznesā.

Foto: Ostapenko dzimšanas dienas svinības Jūrmalas restorānā

Foto: Личный архив

Aizvadītās nedēļas izskaņā 21 gada jubileju atzīmēja labākā Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, un par godu šim īpašajam notikumam viņa savus tuvākos draugus un atbalstītājus bija aicinājusi uz restorānu Jūrmalā.

Lasīt vairāk

Foto: Pie Namībijas krastiem izskalots neparasts radījums

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Neparasts ūdens iemītnieks nesen izskalots pie Namībijas krastiem Āfrikā. Jūnija sākumā pludmales smiltīs Dorobas nacionālajā parkā uziets okeāna radījums sadalīšanās stadijā, un zinātnieki labu laiku lauzuši šķēpus, mēģinot to klasificēt.

Lasīt vairāk

Multimākslinieks Kašers lepni parāda mīļoto vīrieti

Foto: Privātais arhīvs

Šī nedēļa Rīgā tika aizvadīta 2018. gada Baltijas praida zīmē, un tās ietvaros par savu netradicionālo seksuālo orientāciju publiski runājis multimākslinieks, šovā "Okartes" skatuve savulaik iepazītais Kašers.

Lasīt vairāk

Maligina ar bijušo vīru Džilindžeru un viņa sievu atpūšas Vīnē

Foto: Privātais arhīvs

Visai lielu ievērību izpelnījies Dailes teātra mākslinieciskās vadītājas, režisora Dž.Dž. Džilindžera sievas Ingas Grencbergas publiskots foto, kurā viņa un vīrs tapuši iemūžināti kopā ar mākslinieci Elīnu Maliginu.

Lasīt vairāk

Foto: Noslēpumainais jauneklis, kurš savaldzinājis Kašeru

Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pēdējo dienu apspriestākajiem notikumiem kļuvis sestdien, 9. jūnijā, notikušais Baltijas praida gājiens Rīgā. Bezaizspriedumu mīlestības svētku ietvaros par savu netradicionālo seksuālo orientāciju publiski paziņoja multimākslinieks, šovā "Okartes skatuve" iepazītais Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers.

Lasīt vairāk

Privāti kadri: Galkina un Pugačovas vasaras atvaļinājums Kiprā

Foto: Privātais arhīvs

Lai gan Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins ar abiem bērniņiem Gariju un Ļizu tradicionāli vasaras pavada Jūrmalā, šogad četrotne atpūtu un sauli devusies baudīt uz Kipru.

Lasīt vairāk

Aija Andrejeva priecē ar stilīgu vizuālo tēlu

Foto: LETA

Latvijā populārā dziedātāja Aija Andrejeva nekad nav baidījusies izmēģināt jaunus stilus un skatuves tēlus, un šonedēļ viņai atkal izdevies pārsteigt.

Lasīt vairāk

Sirsnīgi foto: Britu karaliskie ķipari brīvsolī

Foto: Vida Press

Jaunu apburošu kadru virkni britu karaliskās ģimenes faniem sarūpējuši preses fotogrāfi, kas mazo princi Džordžu un viņa māsiņu Šarloti nesen iemūžinājuši zirgu polo mačā.

Lasīt vairāk

Dejotāja Aleksandra Kurusova pārcēlusies uz Singapūru

Foto: DELFI

Lielas pārmaiņas vasaras sākumā piedzīvojusi populārā dejotāja un pasniedzēja Aleksandra Kurusova – viņa pārcēlusies dzīvot uz Singapūru.

Lasīt vairāk

Samanta Tīna piedzīvojusi vizuālās pārvērtības

Foto: Privātais arhīvs

Latvijā un Lietuvā populārā dziedātāja Samanta Tīna pēdējos gados vairākkārt piedzīvojusi kardinālas vizuālās pārvērtības, un šo vasaru skatuves māksliniece iesākusi ar jauniem eksperimentiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!