Foto: Publicitātes foto
Savulaik populārā latviešu modele un apģērbu zīmola "Baronessa" īpašniece Marta Bērzkalna piekopj glamūra un smalku izklaižu pārbagātu dzīvesveidu, par kādu daudzi var tikai sapņot. Sieviete neslēpj – bezrūpīgu dzīvi viņai sniedz ļoti izdevīgs šķiršanās līgums, kas ļauj neuztraukties par finansēm.

Marta savulaik bija ļoti pieprasīta modele, savas karjeras laikā sadarbojusies ar daudziem slaveniem zīmoliem, tostarp "Chanel" un "Dior", kā arī pozējusi prestižiem glancētajiem izdevumiem.

Pirms vairākiem gadiem Marta ieprecējās ļoti turīgā un ietekmīgā Krievijas ģimenē. Modele mija gredzenus ar Romānu Rotenbergu – "Gazprombank" viceprezidentu un Krievijas hokeja federācijas pirmo viceprezidentu. Tiesa, šī savienība neilga pat vienu gadu, un pāris nolēma šķirties. Marta tobrīd gaidīja savu un vīra meitiņu Martinu.

Pēc šķiršanās Marta dzīvo, cepuri kuldama. Nedz viņai, nedz Martinai nekā netrūkst, un sieviete neslēpj, ka šķiršanās bijusi finansiāli ļoti izdevīga.

"Esmu šķīrusies, un man bija ļoti izdevīgs šķiršanās līgums. Tas man ļauj dzīvot, neraizējoties par ikdienas vajadzībām, realizēt savas radošās ieceres un nodrošināt visu nepieciešamo mūsu meitai," žurnālam "Kas Jauns" šonedēļ stāstījusi Marta.

Modele daudz apceļo pasauli, viņai pieder vairāki nekustamie īpašumi un pat personīgā jahta. Savukārt ikdienā Martas prioritāte ir rūpes par meitu, tāpat arī viņa atrod laiku, lai rūpētos par zīmola "Baronessa" vārdu modes pasaulē.

Lai gan daudzi uzskata, ka laimi par naudu nevar nopirkt, Marta ir pārliecināta, ka bagātība tomēr ir laimes garants, jo, pēc viņas vārdiem, "tas man ļauj būt emocionāli atbrīvotai un veltīt laiku un spēkus, lai realizētu savus mērķus".

Viens no modeles lielākajiem hobijiem ir ceļošana. Marta krustu šķērsu izbraukājusi visu pasauli un vienīgās vietas, kur viņa nav pabijusi, ir tikai Antarktīda, Ziemeļpols un dažas vietas Āfrikā. "Vienmēr ar prieku atgriežos Dubaijā, Francijas dienvidos, Āzijas valstīs," norādījusi Marta.

Marta ceļojumos līdzi ņem arī meitu, kura savai mammai braukā līdzi jau kopš agras bērnības, un nereti abas kaut kur dodas pavisam spontāni. "Varam, piemēram, iesēsties lidmašīnā un aizbraukt uz Milānu pusdienās," sacījusi modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!