Foto: Linda Lauva

Latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova jūnija sākumā piepildīja ilgi loloto sapni par kāzām un mija gredzenus ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu. Jaunā sieva šonedēļ publiskojusi pasakaini skaistus precību foto un video.

Jau vēstīts, ka pāris precējās pie Komo ezera Itālijā. Par vīru un sievu abi kļuva divās ceremonijās, no kurām viena bija ieturēta indiešu kāzu tradīcijās. Simona pēc kāzām pieņēmusi arī vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Simonu Kubasovu-Prakašu.

Lai gan Simona savas kāzas, kas tika svinētas četras dienas, dokumentēja "Instagram" īsajos video stāstos un plašākai sabiedrībai tika atrādītas arī dažas fotogrāfijas, pats labākais atklāts tikai tagad.

Simona "Facebook" publicējusi krāšņu foto galeriju, kurā iemūžināta ceremonija, kas bija ieturēta indiešu piekoptajās kāzu tradīcijās. Jaunais vīrs un sieva pēc ceremonijas sarīkojuši skaistu fotosesiju, kurā piedalījies arī zirdziņš.

Tāpat arī Simona publiskojusi pirmās kāzu ceremonija video, kurā viņa, tērpusies baltā kleitā ar garu plīvuru, teica Radžam jāvārdu.

Atgādinām, ka simpātiskā modele ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Pērn rudenī pāris saderinājās. Radžs savu izredzēto bildināja īpaši romantiski – privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!