Foto: DELFI

Lielas pārmaiņas vasaras sākumā piedzīvojusi populārā dejotāja un pasniedzēja Aleksandra Kurusova – viņa pārcēlusies dzīvot uz Singapūru.

"Pirmā diena Singapūrā – manas mājas un darba vieta uz kādu laiku. Esmu pagodināta un priecīga mācīt dejošanu "Shawn & Gladys" deju akadēmijā," 3. jūnijā saviem "Instagram" sekotājiem vēstījusi Kurusova.

Kurusova ieplānojusi Singapūrā pavadīt visu vasaru, un viņa jau paguvusi pastrādāt gan ar profesionāliem pāriem, gan tādiem, kas vēlas apgūt kāzu valsi. Šobrīd viņa cenšas iekļauties sistēmā un izprast treniņu procesu un deju studijas noteikumus.

"Teikšu godīgi, kad saņēmu piedāvājumu strādāt Singapūrā, sākumā ļoti šaubījos. No vienas puses, ne katram no debesīm krīt tāda iespēja un būtu stulbi to laist garām, no otras, nekad nebiju dzīvojusi un strādājusi ārpus Latvijas.

Protams, bija bail. Pēc ilgām pārdomām un sarunām ar man tuvajiem cilvēkiem nolēmu šo izaicinājumu pieņemt. Pēc dabas esmu avantūriste – man patīk viss jaunais, nezināmais, riskantais, tā adrenalīna izjūta asinīs!" Izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā savas izjūtas atklājusi Kurusova.

Tāpat arī dejotāja norādījusi, ka jūnijs Singapūrā esot atvaļinājumu mēnesis, tāpēc studija neesot tik piepildīta kā parasti. Viņai atrodas laiks pirms darba arī pagulēt pie baseina. Savukārt jūlijs solās būt darbīgāks.

Tiesa, Aleksandra jau paguvusi sailgoties pēc savas ģimenes, draugiem un suņa Badija, bet viņa nešaubās – viss būs labi.

"Man pietrūkst manas ģimenes un draugu. Pietrūkst mana mīļā Badija. Apziņa, ka es neesmu vienkārši devusies atvaļinājumā un mājās tik drīz vēl netikšu, skumjām liek izpausties ar īpašu spēku. Taču gan jau viss būs labi! Par laimi, dzīvojam modernā pasaulē, kur visiem ir telefoni un internets. Taču īstu pieskārienu un samīļošanas gan pietrūkst. Esmu izturīga meitene – kam tikai nav iets cauri!" sacījusi Aleksandra un piebildusi, ka šo piedzīvojumu izbaudīs no A līdz Z un ir pateicīga par to, ka viņai šāda iespēja dota.

Happy to meet Latvians in Singapore 🇸🇬 🇱🇻 #Singapore #Latvia

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on Jun 10, 2018 at 5:42am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!