Foto: Vida Press
Brīvdienās Londonā tika aizvadīts tradicionālais "Trooping the Colour" jeb tā dēvētais "Krāsu maršs", kas ir arī daļa no karalienes Elizabetes II oficiālajām dzimšanas dienas svinībām. Lauvas tiesu uzmanības savai vecvecmāmiņai nozaguši karaliskie ķipari princis Džordžs un princese Šarlote.

Jau vēstīts, ka krāšņo parādi vēroja teju visi ievērojamākie karaliskās ģimenes pārstāvji, tajā skaitā arī prinča Viljama un Kembridžas hercogienes bērni Džordžs un Šarlote.

Kad apburošais brālītis ar piemīlīgo māsiņu parādās sabiedrība, gandrīz droši paredzams, ka ļaudis būs stāvā sajūsmā, un arī šoreiz mazie ķipari apbūruši pasauli ar savu uzvedību.

Šarlote, kura kopā ar ģimeni no Bekingemas pils balkona vērojot aviācijas šovu, kādā brīdī nejauši paslīdējusi un sasitusi pieri. Mazulīte kļuvusi pavisam gražīga un sākusi raudāt. Katrīna ātri vien savu atvasi nomierinājusi, paņemot viņu uz rokām.

Savukārt princis Džordžs kārtējo reizi nodemonstrējis savu nebēdnīgo raksturu, nemitīgi pļāpājot un taisot dažādas grimases. Viss beidzies ar to, ka karalienes septiņus gadus vecā mazmazmeita Savanna Filipsa puisēnam kādā brīdī ar savu plaukstu aizspiedusi muti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!