Foto: Vida Press
Skumjas ziņas pāršalkušas seriālu veidotāju un cienītāju aprindas – 20 gadu vecumā mūžībā devies aktieris un mūziķis Džeksons Odels, kurš plašāku atpazīstamību savulaik ieguvis ar lomām tādos seriālos kā "Modern Family" un "The Goldbergs".

Jauneklis piektdien, 8. jūnijā, atrasts miris savā Losandželosas miteklī, policija svētdien apstiprinājusi izdevumam "People".

Tiek vēstīts, ka puiša nāves apstākļi netiek izpausti un viņam tiks veikta autopsija. Odela ģimene ar "Twitter" starpniecību informējusi par sērām.

"Odelu ģimene piektdien ir zaudējusi savu mīļo dēlu un brāli Džeksonu Odelu. Viņš vienmēr būs spoža gaisma un izcila, mīloša un talantīga dvēsele. Viņam vēl bija tik daudz, ar ko dalīties," vēstījusi aktiera ģimene, piebilstot, ka turpinās šo patiesību izplatīt tālāk un cer, ka to darīs arī pārējie, kuriem viņš bija tuvs un mīļš.

Kā vēsta ārzemju mediji, Odels epizodiskās lomās ne tikai piedalījies vairākos populāros seriālos, bet arī muzicējis un vietnē "YouTube" labprāt publiskojis sižetus, kuros izpilda populāru dziesmu kaverversijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!