Foto: Caters News/Scanpix/LETA/Vida Press/F64/LETA
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka dedzīgi apspriestu tematu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažām no spilgtākajām ziņām.

Linda Krūmiņa pēc konflikta ar Kaimiņu vairs neintervēs politiķus

Foto: LETA/F64

Plašu rezonansi izraisījusi nesen notikusī publiskā vārdu apmaiņa televīzijas tiešraidē starp žurnālisti, "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Krūmiņu un Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu. Tagad tapis zināms – Krūmiņa līdz vēlēšanām vairs neintervēs politiķus un neveidos saturu, kas saistīts ar politiku. Tiesa, no citu jomu pārstāvju intervēšanas un satura radīšanas viņa atstādināta netiks.

Lasīt vairāk

Par sensāciju kļūst kāzu foto misēklis no Austrālijas

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Nevienas kāzas mūsdienās nav iedomājamas bez profesionāla fotogrāfa klātbūtnes. Tiesa, lai gan iestudētajām fotosesijām piemīt pasakaina burvība, patiesās emocijas tomēr vislabāk iespējams noķert tad, kad tiek realizētas spontānas idejas.

Lasīt vairāk

Aivars Lembergs lauzis kāju

Foto: LETA

Veselības likstas piemeklējušas Ventspils mēru Aivaru Lembergu, kurš ar sociālo tīklu starpniecību informējis savus atbalstītājus, ka guvis kājas traumu.

Lasīt vairāk

Britu sekssimbols Keitija Praisa neatgriezeniski izķēmojusi seju

Foto: Vida Press

No dabiskā novecošanas procesa nav pasargāts neviens, un nedz slava, nedz bagātība nespēj apturēt laika ritējumu. Tiesa, turīgajiem ir iespēja pāris gadiņus no izskata izdzēst ar plastiskās ķirurģijas palīdzību, tomēr neskaitāmas reizes apliecinājies – kas par daudz, tas par skādi.

Lasīt vairāk

Foto: Latvijas šovbiznesa skaistā pāra romantiskais medusmēnesis paradīzē

Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pēdējā laika apspriestākajiem notikumiem pašmāju šovbiznesā kļuvušas dažādu televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāju Aivja Ceriņa un Leldes Lietavietes, kura pēc precībām pārgājusi vīra uzvārdā, skaistās kāzas. Jaunlaulātie medusmēnesi devušies baudīt uz Filipīnām.

Lasīt vairāk

Krāšņi foto: Simonas Kubasovas un Radža sapņu kāzas

Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu kļuva latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova – viņa Itālijā mija gredzenus ar barbadosiešu uzņēmēju Radžu. Pāra īpašā diena iemūžināta krāšņos foto, kas šonedēļ publiskoti sociālajos tīklos.

Lasīt vairāk

Latviešu mags Ukrainas ekstrasensu šovā savai dzimtenei pareģo grūtus laikus

Otrdienas, 5. jūnija, vakarā kanālā 360TV pirmizrādi piedzīvos šova "Ekstrasenu cīņas. Ukraina" 12. sezona, kurā spēkus izmēģinās arī latviešu izcelsmes gaišreģis Ingvars Eļ Vorons, īstajā vārdā Igors Černovs. Viņš sevi dēvē par pasaulē vienīgo rūnu burvi, un ar rakstu zīmju palīdzību viņš spēj pareģot nākotni.

Lasīt vairāk

Fanus šokē Džonija Depa neveselīgais izskats

Foto: Vida Press

Holivudas spīdeklis Džonijs Deps savulaik regulāri tika ierindots iekārojamāko un pievilcīgāko aktieru apkopojumos, bet pēdējos gados viņa dzīvi apvijuši dažādi skandāli, kas viņa glītajā vaigā iedzinuši vairākas rūpju rievas. Jaunākie foto liecina – kinozvaigzne izskatās pavisam čābīgi.

Lasīt vairāk

Rinaldo pēc šķiršanās no Annas atradis jaunu simpātiju

Foto: Privātais arhīvs

Šopavasar tapa zināms, ka beidzies viens no visu laiku kaislīgākajiem pašmāju čigānu mīlasstāstiem – tika pielikts punkts dziedātājas Annas Dribas un mūziķa Rinaldo (Ritvars Sunītis) teju astoņus gadus ilgušajām attiecībām. Rinaldo pēc šķiršanās atradis jaunu simpātiju.

Lasīt vairāk

Saimniekšova zvaigzne Magone ir trešā bērniņa gaidībās

Foto: Publicitātes foto

Priecīgi jaunumi šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītajai Magonei Burkai, kura pērn rudenī Londonā mija gredzenus ar lietuvieti Žanau Šutovu. Viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!