Foto: Reuters/Scanpix

Glancētais izdevums "Maxim" katru gadu vasarā publisko savu topu ar simts pasaulē seksīgākajām sievietēm, un šogad godpilnajā pirmajā vietā ierindota amerikāņu peldkostīmu un apakšveļas modele Keita Aptona.

"Ziniet, es pie sevis ļoti smagi strādāju, lai es justos labi, trenētos, būtu stipra. Atrasties pirmajā vietā "Hot 100" ir tāds kā neliels atalgojums par visu smago darbu," izdevumam sacījusi Aptona, kurai 10. jūnijā apritēs 26 gadi.

Godinot Aptonas seksapīlu un šarmu, viņas foto rotā žurnāla jaunākā numura vāku. Savukārt tā lapaspusēs iespējams pamielot acis ar kārdinošu fotosesiju, kas tapusi Izraēlā.

Plašu slavu Aptona iemantoja 2011. gadā, kad kļuva par "Sports Illustrated Swimsuit Issue" modeli, bet gadu vēlāk par interneta sensāciju kļuva viņas pavedinošā deja, kas vietnē "YouTube" līdz šim noskatīta jau vairāk nekā 27 miljonus reižu.

Sava sievišķīgā auguma dēļ Aptona bieži vien tiek aicināta arī uz lielo izmēru modes skatēm. Tāpat arī viņa piedalījusies neskaitāmās reklāmas kampaņās.

Atgādinām, ka pērn "Maxim" par seksīgāko sievieti atzina amerikāņu modeli, Holivudas aktiera Stīvena Boldvina meitu Heiliju Boldvinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!