Foto: Privātais arhīvs
Viens no Krievijas šovbiznesa populārākajiem pāriem – dziedātāja Valērija un producents Josifs Prigožins – šonedēļ atzīmēja 14. kāzu gadadienu. Par godu šim īpašajam notikumam pāris savu savienību nostiprinājis baznīcā.

Pirms 14 gadiem 6. jūnijā Valērijas un Prigožina laulība tika reģistrēta zagsā Maskavā. Savukārt šonedēļ savā kāzu gadadienā pāris salaulājies baznīcā.

Prigožins priekpilnos jaunumus plašākai sabiedrībai atklājis ar "Instagram" starpniecību, publiskojot kāzu foto, kas uzņemts viņu īpašajā dienā pirms 14 gadiem un šonedēļ, kad abi laulājušies Dieva priekšā.

"Laulība, kas noslēgta debesīs," saviem "Instagram" sekotājiem vēstījis Prigožins, un pāri par priecīgo notikumu steiguši apsveikt gan atbalstītāji, gan Krievijas šovbiznesa zvaigznes.

Valērija ir trīs bērnu māte – viņas atvases pasaulē nākušas iepriekšējā laulībā ar producentu Aleksandru Šuļginu. Savukārt ar Josifu dziedātājai nav kopīgu bērnu. 2014. gada pavasarī tapa zināms, ka pāris mēģinājis tikt pie bērniņa, bet tolaik 46 gadus vecā Valērija piedzīvojusi spontāno abortu.

Брак ,заключенный на небесах.

A post shared by iosif prigozhin (@prigozhin_iosif) on Jun 6, 2018 at 3:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!