Foto: Privātais arhīvs

Latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova aizvadītās nedēļas izskaņā Itālijā pie gleznainā Komo ezera mija gredzenus ar savu mīļoto vīrieti, barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu. Vēlāk pāris sarīkojis vēl vienu laulību ceremoniju, kas ieturēta indiešu tradīcijās.

Tiem, kuri tīko beidzot ieraudzīt pasakaini skaistos kāzu foto, nāksies vēl nedaudz pagaidīt. Tiesa, nelielu ieskatu Simonas un Radža mīlestības svētkos brīvdienās varējām gūt ar "Instagram" īso video stāstu starpniecību, kuros ceremoniju bija atspoguļojusi gan pati līgava, gan viesi.

Savukārt līgavas māsa, modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova savos video stāstos atklājusi, ka Simona un Radžs jāvārdu viens otram teikuši ne tikai sestdien, 2. jūnijā, notikušajā ceremonijā, kurā līgava bija tērpusies kuplā kleitā ar garu plīvuru, bet arī kļuvuši par vīru un sievu, ievērojot indiešu tradīcijas.

Jau vēstīts, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Pērn rudenī pāris saderinājās, un Radžs savu izredzēto bildināja īpaši romantiski – privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.

Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

A post shared by SimonaKubasova (@simonakubasova) on May 26, 2018 at 10:52am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!