Foto: Lūcija Rošāne/Privātais arhīvs
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no visapspriestākajiem tematiem.

Pasakaini foto: Pašmāju šovbiznesa skaistā pāra Leldes un Aivja kāzas

Foto: Lūcija Rošāne

Aizvadītās nedēļas izskaņā gredzenus mija par vienu no saskanīgākajiem pašmāju šovbiznesa aprindu pāriem dēvētie Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš. Viņi viens otram jāvārdu teica abiem ļoti mīļā un īpašā vietā – Dobeles Ceriņu dārzā. Jaunā sieva pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Lasīt vairāk

Fiļs un Zāmuele izklāsta katrs savu versiju par šķiršanos un parādsaistībām

Foto: Publicitātes foto/LETA

Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka AS "ABLV" līdzīpašnieks un padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs vērsies Valsts policijā par bijušās sievas, uzņēmējas un vīnzines Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem. Gaismā tiek celtas arvien jaunas detaļas par abu biznesa darījumiem un kopdzīves likstām.

Lasīt vairāk

Lindai Mūrniecei parādījusies jauna simpātija

Foto: Privātais arhīvs

Pārmaiņas privātajā dzīvē šopavasar piedzīvojusi uzņēmēja Linda Mūrniece, kura pērn vasarā pēc pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem izšķīrās no politiķa un gastroenterologa Hosama Abu Meri. Viņai parādījusies jauna simpātija.

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi foto: 'Caur ērkšķiem uz...' Ineses sapņu kāzas

Foto: Publicitātes foto

Priekpilnu notikumu šopavasar piedzīvojusi sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā Inese, kuru draugi mīļi dēvē par Bumbulīti. Viņa beidzot piepildījusi sen loloto sapni par kāzām un kļuvusi par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Dziedātāja Dināra Rudāne atzīstas, ka ir musulmaniete

Foto: LETA

Sabiedrībā zināmi ļaudis bieži vien vairās runāt par savu reliģiozo pārliecību, savukārt televīzijas šovā "Izklausies redzēts" iepazītā dziedātāja Dināra Rudāne, kura šobrīd ir bērniņa gaidībās, nesen atzinusies – viņa ir musulmaniete.

Lasīt vairāk

Raibi foto: Kā pašmāju slavenības pārdzīvo maija tveici

Foto: Privātais ahīvs

Latviju šomēnes pārņēmis karstuma vilnis, un, lai gan īgņas sen nepieredzēto un maijam neraksturīgo tveici jau pamanījušies nodēvēt par "avansā iedoto vasaru", tikai retais šajās dienās tup četrās sienās piesmakušā dzīvoklī.

Lasīt vairāk

Elitu Drāki šokē nekārtība pašmāju realitātes šova ģimenes miteklī

Ceturtdienas, 31. maija, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāju novērtējumam tiks sniegta ģimeņu attiecību šova "Mamm', brauc mājās", jaunākā sērija, kurā uz trim dienām kādā ģimenē mammas vietu ieņems sabiedrības dāma Elita Drāke.

Lasīt vairāk

Apburošs foto: Kā paaudzies Ilvesu pāra dēliņš Hanss

Foto: Publicitātes foto

2016. gada novembrī pasaulē nāca bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un viņa sievas Ievas kopīgais dēliņš Hanss. Lielu ievērību guvis šonedēļ publicēts foto, kurā pusotru gadu vecais puisēns iemūžināts kopā ar mammu.

Lasīt vairāk

Foto: Līdzjutēji un sabiedrībā zināmi ļaudis svin sporta bāra atklāšanu

Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā durvis vēra jauns sporta bārs, kura atklāšanu ar savu klātbūtni pagodināja ne tikai sporta līdzjutēji un futbola fani, bet arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Lasīt vairāk

Noklausies! 'Bermudu divstūris' atklāj vasaru ar jaunu ballīšu himnu

Foto: Publicitātes foto

Muzikālā apvienība "Bermudu divstūris" šovasar izdos albumu "Ballplēsis", un tā gaidās fanu novērtējumam sniegta jauna dziesma "Roku okeāns", kurai tapis arī videoklips.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!