Foto: Publicitātes foto

Priecīgi jaunumi šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītajai Magonei Burkai, kura pērn rudenī Londonā mija gredzenus ar lietuvieti Žanau Šutovu. Viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

Magone, kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Šutovieni, portālam "Skaties" šonedēļ apstiprinājusi, ka viņa ir trešā bērna gaidībās. Magone jau ir mamma diviem dēliem – Robertam un Raimondam Saulgaitim – no viņas iepriekšējām attiecībām.

Atgādinām, ka Latvija vientuļo māmiņu Magoni iepazina 2012. gada rudenī, kad tolaik 31 gadu vecā sieviete bija noskatījusi 22 gadus jauno Kasparu Vaikuli un par viņa simpātijām cīnījās šovā "Saimnieks meklē sievu".

Kaspars gan toreiz izvēlējās citu, savukārt Magone vīru vēlāk meklēja šovā "Precamies!?!". Tiesa, arī tur viņai neizdevās atrast īsto un vienīgo, un drīz vien tapa zināms – stiprā sieviete atkal nolēmusi meklēt laimi šovā "Saimnieks meklē sievu". Šoreiz viņa bija saimniece, par kuras sirdi cīnījās vairāki kavalieri.

Šovā Magone iepazinās ar Venti Vītolu, ar kuru tika ieņemts arī kopīgs bērniņš. Tomēr saskanīgu savienību abiem neizdevās nodibināt. Abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!