Foto: DELFI

Piektdienas, 1. jūnija, vakarā sabiedrībā zināmi ļaudis un kinomīļi pulcējās "Kino Citadele", lai paši pirmie savām acīm skatītu režisora Andreja Ēķa jaunāko veikumu – nerātno komēdiju "Blēži".

Ēķa un filmas "Svingeri" veidotāju komandas jaunākais veikums ir stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga alūksnieša un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri, kuru caurmij greizsirdīgas bijušās sievas intrigas, pārcentīgs miesassargs, izveicīgs advokāts un perspektīvs apsargs.

Filmā, kuru paši tās veidotāji dēvē par visu laiku atklātāko latviešu komēdiju, savijas spriedze, mīlestība, reāla māksla, atklāts kailums un nevaldāms stress.

Galvenās lomas filmā atveido Intars Rešetins, Rēzija Kalniņa, Ralfs Eilands un Ieva Florence, un pirmizrādes viesiem bija unikāla iespēja vairākus no galvenajiem varoņiem, kā arī komēdijas veidotājus sastapt arī dzīvē.

Jau vēstīts, ka komēdijas radošā komanda ir režisors Andrejs Ēķis, scenārija autori ir Rasa Bugavičute-Pēce un Andrejs Ēķis, operators – Imants Zaķītis, māksliniece – Maija Jansone. "Blēžu" tērpu autors ir modes mākslinieks Dāvids, komponists – Aigars Grāvers, filmu producē Andrejs Ēķis un Kristians Alhimionoks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!