Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Baltā nama Dienvidu zālājā šonedēļ norisinājās sporta un fitnesa diena, kurā piedalījās arī Amerikā dzīvojošā un plašu atpazīstamību guvusī latviešu izcelsmes golfa spēlētāja Natālija Gulbis.

Baltajā namā bija sapulcējušies vairāki nopelniem bagāti sportisti, kuri kuplo bērnu pulku, kas bija sabraucis no tuvējām skolām, mudināja iesaistīties dažādās aktivitātēs, kā arī dalījās zināšanās par veselīgu dzīvesveidu un uzturu.

Sporta dienas izklaidēs aktīvi iesaistījās arī pats ASV prezidents Donalds Tramps, kurš Gulbis uzraudzībā nodemonstrēja savas golfa spēlēšanas prasmes.

Jāatzīmē, ka Baltā nama sporta dienas priekšvakarā ASV prezidenta meita Ivanka Trampa un viņas vīrs Džareds Kušners savā Vašingtonas miteklī bija sarīkojuši elegantas vakariņas, kurās, kā vēsta dažādi ārzemju mediji, piedalījušās vairākas sporta zvaigznes, tajā skaitā arī Gulbis.

Gulbis pēdēja laikā gan vairs nav tik aktīva sportiste. Viņa vada pašas nodibināto bērnu golfa skoliņu, bet pērn vasarā uzvirmoja runas, ka Natālija varētu pievērsties politikai.

Sportistei vienmēr bijušas ļoti labas un draudzīgas attiecības ar Trampu, kurš, kā zināms, arī ir kaislīgs golfa spēlētājs. Gulbis arī aktīvi iesaistījās Trampa priekšvēlēšanu cīņā un savas domas par politiķi labprāt izteica publikācijās dažādos medijos, dēvējot viņu par ļoti laipnu, dāsnu un iedvesmojošu vīru.

A post shared by Natalie Gulbis (@nataliegulbis) on May 30, 2018 at 11:28pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!