Foto: Vida Press

Pēc deviņiem laulībā nodzīvotiem gadiem šķirties nolēmuši leģendārais vācu tenisists Boriss Bekers un nīderlandiešu izcelsmes modele Lilija Bekere, šonedēļ, atsaucoties uz Vācijas ziņu aģentūru DPA, vēsta dažādi ārzemju mediji.

"Šis nebija viegls lēmums pēc 13 attiecībās pavadītiem gadiem, no kuriem deviņi bijuši laulībā," sacījis Bekera advokāts Kristians Olivers Mozers.

Tāpat arī Bekera pārstāvis norādījis, ka pāra prioritāte šobrīd ir rūpes par kopīgo dēlu Amadeju, kuram ir astoņi gadi, un lēmums par šķiršanos esot "pieņemts mierīgi".

Boriss un Lilija gredzenus mija 2009. gadā Šveicē, vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "People". Šī bija nopelniem bagātā sportista otrā laulība.

Pirms tam Bekeram bija astoņus gadus ilga laulība ar vācu-amerikāņu izcelsmes dizaineri, modeli un aktrisi Barbaru Bekeri, ar kuru tenisistam ir divi kopīgi bērni.

Tāpat arī viņam ir meita Anna Jermakova, kuras piedzimšana 1999. gadā kļuva par vienu no gadsimtu mijas apspriestākajiem notikumiem un izjauca viņa pirmo laulību.

Bekers tolaik vēl bija precējies ar Barbaru, bet ļāvās īsam sakaram ar Eindželu Jermakovu, kura pēc kaisles brīža ar tenisistu kļuva grūta. Sportists sākumā noliedza radniecību ar Annu, un visbeidzot viņam 2001. gadā nācās veikt DNS testu, kas apstiprināja, ka Bekers ir meitenītes tēvs.

Jāatzīmē, ka Annas māte tiesā apgalvoja, ka meitene ieņemta apģērbu pielaikošanas kabīnē, savukārt Bekers pastāvēja uz to, kas sekss viņiem esot bijis kāpnēs starp divām tualetēm.

Savukārt pēdējos gados Bekera vārds ziņu virsrakstos visbiežāk izskanējis viņa finansiālo problēmu dēļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!