Foto: Privātais arhīvs

Šajā nedēļas izskaņā par precētu sievu kļūs latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova – viņa Itālijā mīs gredzenus ar mīļoto barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu.

Jau vēstīts, ka Simona un Radžs precēsies pie gleznainā Komo ezera. Kāzas tiks svinētas nelielā cilvēku lokā, bet topošā sieva saviem sociālo tīklu sekotājiem jau pirms laba laika apsolīja, ka viņas īpašā diena tiks dokumentēta "Instagram" īsajos video stāstos.

Pēdējās dienās Simona saviem atbalstītājiem vairākkārt atgādinājusi, ka strauji tuvojas lielais notikums.

"Visi man prasa, vai es nervozēju, bet es teiktu, ka drīzāk esmu ļoti, ļoti patīkami satraukta. Un kāpēc gan lai es tāda nebūtu? Es visu savu mūžu esmu sapņojusi par šo dienu, un man ir iespēja apprecēt savu sapņu vīrieti," aizvadītās nedēļas izskaņā vēstīja Simona.

Savukārt otrdien, 29. maijā, topošā sieva steigusi paziņot, ka līdz kāzām atlikušas tikai četras dienas.

"Jau rīt dodos uz Itāliju. Esmu patīkami satraukta. Man galva "vārās" no visa tā, ko man vēl jāpagūst izdarīt. Un vēl, protams, arī jāsakravājas. Lieta, kas man patīk vismazāk. Vienmēr to atstāju uz pašu pēdējo brīdi," "Instagram" tīklā atskaitījusies Simona.

Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Pērn rudenī pāris saderinājās. Radžs savu izredzēto bildināja privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku.

Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

A post shared by SimonaKubasova (@simonakubasova) on May 26, 2018 at 10:52am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!