Foto: Publicitātes foto
Daudzi karstajā sezonā savu ikdienu nespēj iedomāties bez saldējuma, un arī pašmāju sabiedrībā zināmas dāmas vasaru atklājušas, pulcējoties smalkā ballītē, kurā baudīts sasaldētais gardums un šampanietis.

Saldējums "Magnum" aizvadītajā nedēļā mākslas studijā "Idealist" bija sarīkojis radošo pēcpusdienu, kurā saldumu gatavošanas lietpratēja Anna Panna prezentēja trīs unikālus saldējuma desertus, bet māksliniece Ieva Ekmane-Bite vadīja saldējuma ilustrācijas meistarklasi.

Burziņu ar savu klātbūtni bija pagodinājušas vairākas pašmāju sabiedrības krējuma daiļā dzimuma pārstāves – aktrise Ieva Florence, stila eksperte un raidījumu vadītāja Maija Silova, dziedošās māsiņas Drozdovičas, žurnāliste Una Ulme, blogere Alīna Keller, skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova un vēl daudzas citas smalko aprindu dāmas.

Kā vēsta pasākuma organizatori, viešņas ne tikai mielojās ar saldējumu, bet arī pašas varēja iesaistīties desertu veidošanas procesā. Savukārt Ekmane-Bite palīdzēja katrai dalībniecei savu ideju par saldējumu izlikt uz papīra.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!