Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Pavisam neapskaužamā situācijā nonākusi 23 gadus vecā Džesika Klārka no Lielbritānijas. Kārojot tikt pie bronzas iedeguma, viņa pāršāvusi pār strīpu ar paštonējošo krēmu un kļuvusi par izsmieklu.

Kā vēsta britu mediji, Džesika jau daudzus gadus ir mākslīgā iedeguma fane. Tiesa, nekad jau nepietiek tikai ar mazumiņu, un viņai vēlme iegūt vēl tumšāku ādas krāsu izvērtusies par īstu katastrofu. Tā uzjautrinājusi visu internetu, jo meitene pati vēlāk publicējusi savas neveiksmes rezultātu.

Kā vietējiem medijiem pastāstījusi Džesika, viņa cītīgi gatavojusies "meiteņu naktij". Pirms došanās uz klubiņiem viņa pirmo reizi mūžā izmēģinājusi paštonējušo krēmu, kas nevis vienkārši piešķir iedegumu, bet gan, kā norādīts uz etiķetes, ir "tumšāks par tumšu".

Uzraksts uz iepakojuma attaisnojies ar uzviju. Džesika bagātīgi ieziedusi miesu ar krēmu, bet drīz vien viņas āda kļuvusi pavisam tumša.

Labā ziņa gan ir tā, ka pēc pāris dienām mākslīgais iedegums pamazām izzudis. Turklāt Džesika paudusi apņēmību vēl kādu reizi izmēģināt efektīvo līdzekli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!