Foto: Privātais arhīvs

Skaistu notikumu šonedēļ atzīmē amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests – slavenais pāris svin ceturto kāzu gadadienu.

Pirms Kardašjana uzsāka attiecības ar Vestu, viņai pagātnē jau bija divas šķirtas laulības, no kurām viena, starp citu, ilga tikai 72 dienas.

Vests un Kardašjana gredzenus mija 2014. gada 24. maijā tuvāko draugu un radinieku lokā skaistā ceremonijā Itālijā.

Atzīmējot ceturto kāzu gadadienu, Kima savus fanus aplaimojusi ar līdz šim neredzēt kāzu foto, un momentuzņēmums, kurā viņa savā īpašajā dienā pozē ar vīru, "Instagram" tīklā izpelnījies vairāk nekā četrus miljonus sarkano sirsniņu jeb "patīk".

"Četri gadi aizvadīti un bezgalība vēl priekšā. Paldies, mazais, ka devi man mūsu ģimeni un tik ļoti par mums rūpējies. Paldies, ka katru dienu iedvesmo mani. Man ir tik ļoti paveicies, nespēju vien sagaidīt mūsu mūžību kopā," aizkustinošu aprakstu bildei pievienojusi Kima.

Jāatzīmē, ka pa šiem gadiem pāris ticis arī pie kupla bērnu pulciņa. Abi vēl nebija precējušies, kad pasaulē nāca pirmdzimtā Norta. Savukārt 2015. gada izskaņā Kima dzemdēja dēlu Seintu, bet šī gada sākumā piedzima pāra meitiņa Čikāga, kuru iznēsāja surogātmāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!