Foto: Privātais arhīvs
TV3 ziņu žurnālists Arnis Krauze ceļojuma laikā Gruzijā piedzīvojis ļoti nepatīkamu starpgadījumu – viņš nokritis no tilta. Laimīgā kārtā viss beidzies salīdzinoši veiksmīgi, jo viņš piezemējies upes ūdenī, nevis uz akmeņiem.

Krauze par nelaimes gadījumu informējis ar sociālo tīklu starpniecību, "Instagram" tīklā izklāstot sīkākas tā detaļas.

Kā atklājis žurnālists, viņš ekskursijas vadītāja pavadībā apmeklējis karalienes Tamāras tiltu. Gids norādījis, ka tas esot jau deviņus gadsimtus vecs, savukārt Arnis vēlējies noskaidrot, kāpēc tiltam nav margu – tas taču nav droši. Gids norādījis, ka viņa pieredzē neviens no tilta vēl nav nokritis.

"Pēc šīs pagājusi vien nepilna minūte, kad paslīd manas gumijas zoles un es krītu. Labi, ka ūdenī, nevis uz akmeņiem. Manas kājas, rokas pamatīgi sadauzītas un vairs neesmu dižs staigātājs, bet Tamārai, kas Gruzijā esot svētā, protams, liels paldies," saviem "Instagram" sekotājiem vēstījis Krauze.

Kā liecina Krauzes publicēts foto, pēc atgriešanās Latvijā viņš uzreiz devies uz Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcu Rīgā, lai pārbaudītu savu veselību. Savukārt Rīgas lidostā viņš pārvietojies ratiņkrēslā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!