Foto: Privātais arhīvs
Šoruden tiks izdota ASV bijušā prezidenta Baraka Obamas dzīvesbiedres Mišelas Obamas sarakstītā grāmata "Becoming" par viņas dzīvi. Tās gaidās plašākas sabiedrības novērtējumam sniegti ļoti privāti ģimenes kadri.

Kā saviem "Instagram" sekotājiem šonedēļ vēstījusi Mišela Obama, turpmākajās dienās viņa publiskos fotogrāfijas un atmiņu stāstus no savas rudenī gaidāmās grāmatas.

Vispirms Mišela plašāku sabiedrību iepazīstinājusi ar savu tēvu Freizeru, kurš, kā norādījusi Obama, "iemācīja man smagi strādāt un turēt dotos solījumus", un mammu Marianu, kura viņai iemācījusi pieturēties pie sava viedokļa un paust savu nostāju.

Mišela arī publiskojusi astoņdesmito gadu sākumā uzņemtu fotogrāfiju, kurā viņa tapusi iemūžināta Prinstonā. Tā aprakstā Obama norādījusi, ka tolaik sabiedrībā valdījuši dažādi aizspriedumi un stereotipi par to, kādam jāizskatās tipiskam Prinstonas Universitātes studentam.

Savukārt par īstu sensāciju kļuvis Baraka un Mišelas kāzu foto, kas uzņemts 1992. gada oktobrī, kad abi kļuva par precētu vīru un sievu.

"Apskatot šo bildi, jūs nemaz nepateiksiet, ka Baraks mūsu kāzu dienas rītā 1992. gada oktobrī pamodās ar negantu saaukstēšanos. Kad es satiku viņu pie altāra, slimība kaut kādā brīnumainā veidā bija izgaisusi, un beigu beigās mēs nodejojām gandrīz visu nakti. 25 gadus vēlāk mums joprojām kopā ir ne tikai jautri, bet arī smagi piestrādājam pie savām attiecībām un viens otru atbalstām kā personības. Es nespēju iztēloties nevienu citu, ar kuru kopā būtu varējusi doties šajā trakajā braucienā," vēstījusi Obama.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on May 23, 2018 at 4:03am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!