Foto: LETA/Privātais arhīvs

AS "ABLV Bank" līdzīpašnieks Oļegs Fiļš pēc šķiršanās no žurnāla "Cosmopolitan" bijušās redaktores, vīnzines Santas Kristiānas Zāmueles uzsācis attiecības ar 26 gadus veco bankas darbinieci Kristīni Jelinsku, kura joprojām ir oficiāli precējusies. Tagad tapis zināms – romāns ar Fiļu izjaucis viņas laulību.

Kristīnes vīrs, uzņēmuma "Lielās ielas nami" valdes priekšsēdētājs Kaspars Jelinskis, kurš kopā ar bērniem devies atpūsties uz Kipru, telefonsarunā izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ atklājis, ka viņš ir informēts par sievas dēku ar Fiļu un nolēmis šķirties.

"Nē, mana un Kristīnes laulība vēl nav šķirta... Taču, tiklīdz atbraukšu no Kipras, mēs oficiāli izšķirsimies! Man nav vajadzīgs tāds kauna traips," sacījis Jelinskis.

Kristīnes vīrs ilgu laiku neko nav nojautis par sievas romānu. "Kamēr naivi domāju, ka mūsu dzīvē viss ir kārtībā, viņa mani krāpa. Turklāt darīja to diezgan ilgu laiku – kādu pusgadu! Mēs gulējām kopā, un attiecībās viss it kā bija kārtībā, līdz triju dienu laikā viņa pēkšņi aizgāja projām. Kristīne gan bija grēkojusi arī agrāk... (..)," atklājis Kaspars.

Vīrietis neslēpj – iespējams, viņš pats vainojams pie sievas sānsoļa. Daudzi Kasparam esot teikuši, ka viņš pārāk lutinot Kristīni un dodot viņai pārāk lielu brīvību. Vīrs vairākkārt arī palicis mājās ar bērniem, kamēr sieva izklaidējusies naktsklubos.

"Ar Kristīni kopā esam astoņus gadus, no kuriem piecus viņa neko nedarīja. Tad Kristīne izteica vēlēšanos sākt strādāt, un es viņu tajā atbalstīju. Viņa bija sekretāre, un, lai gan Oļegs nebija viņas tiešais priekšnieks, tagad saprotu, ka tā, iespējams, bija kļūda," pārdomās dalījies Kaspars.
Foto: Privātais arhīvs (Kristīne un Kaspars pirms diviem gadiem)

Par attiecībām ar Oļegu sieva vīram paziņojusi ar īsziņas starpniecību. Kā norādījis Kaspars, viņš sānsoli Kristīnei negrasās piedot un nolēmis šķirties.

Kasparam ar Kristīni, kura ir viņa otrā sieva, ir viens kopīgs bērns. Tāpat arī vīrietis audzina bērnu no pirmās laulības un atvasi, kas dzimusi laulībā nereģistrētās attiecībās. Dzīve iegrozījusies tā, ka visi bērni dzīvo pie tēva.

Savukārt taujāts par savām izjūtām, vīrietis norādījis, ka viņam Oļega esot ļoti žēl. Abi vienu reizi ir tikušies, kad Oļegs ar Kristīni Kasparam atveduši bērnu.

"Patiesībā man Oļega ir pat tīri cilvēcīgi žēl. Viņš, manuprāt, vēl īsti nesaprot, kur patiesībā ir iekūlies... Saprotu, ka viņam Kristīne ir kā plāksteris, taču es nabaga Oļegam ieteiktu uzmanīties. Jo es arī ticēju un uzticējos Kristīnei, taču beigās nepamanīju, ko viņa dara patiesībā... Oļegs iekrita uz skaistumu!

Saprotu, ka Kristīne ir izskatīga sieviete, lai gan manās acīs viņa vairs nav ne skaista, ne gudra. Jo tas, ko viņa ir izdarījusi, ir ļoti nesmuki. Turklāt skaistums agri vai vēlu beidzas. Jaunība nav mūžīga. Arī pats savulaik esmu iekritis uz skaistumu, taču nu pievēršu uzmanību cilvēciskām vērtībām. (..)," sacījis Kaspars.

Kā norādījis piekrāptais vīrs, sieva no viņa, visticamāk, aizgājusi materiālu iemeslu dēļ. Lai gan pats Kaspars par naudu nevar sūdzēties, viņš pieļāvis, ka "Kristīne, iespējams, gribēja vēl skaistāku dzīvi".

"Vienmēr jau gribas vēl vairāk. Liekas, ka ar to, kas dots, ir par maz. Tā ir mantkārība. Man jau vairs nav ticības, ka mūsdienās vēl ir tādas sievietes, kāda bija mana māte – patiešām kārtīga sieviete, kas turējās pie savas laulības. Kristīne vienmēr gribēja būt uzmanības centrā. Lai visi par viņu runātu. Lai visi viņu zinātu. Savu ceļu viņa nu ir izvēlējusies – lai tagad iet pa šo "slavenību taku". Nedomāju gan, ka viņa uz tās atradīsies ilgi," "Privātajai Dzīvei" sacījis Kaspars.

Kristīnes vīrs arī divdomīgi piebildis, ka, "ja viņš (Oļegs) zinātu, ko Kristīne man sūta un kā viņa darbojas, viņš viņu ātri vien izmestu ārā no mājām". Tāpat arī Kasparu nesen nepatīkami pārsteidzis Fiļa piedāvājums kopā pacept gaļu.

"Nav pagājis vēl mēnesis, kopš... Un viņš man piedāvā satikties un kopā cept gaļu! Nu kas tas vispār ir!? Kur vēl nekaunīgāks piedāvājums?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!