Foto: Vida Press
Lielbritānijas princis Harijs un viņa laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana uz laiku atlikuši medusmēneša plānus un uzreiz pēc kāzām naski ķērušies klāt oficiālo pienākumu pildīšanai.

Otrdien, 22. maijā, Bekingemas pilī norisinājās ikgadējie dārza svētki, kas arī iezīmē Harija tēva prinča Čārlza 70. gadu jubilejas svinības, kas gaidāmas šoruden, ziņo dažādi ārzemju mediji.

Harijs un Megana attaisnojuši visas karaliskās ģimenes ganu un stila kritiķu cerības, priecējot gan ar elegantu stilu, gan nepiespiestu izturēšanos.

Saseksas hercogiene dārza svētkos bija tērpusies krēmkrāsas kleitā, kas papildināta ar miesaskrāsa laiviņām un smalku cepuri.

Kā vēsta izdevums "People", Megana savā debijā precētas sievas godā nodemonstrējusi ne tikai izcilu gaumi, bet arī izpildījusi vienu no karaliskās ģērbšanās etiķetes likumiem, kuru viņa agrāk klaji pārkāpusi – jaunā sieva šoreiz bija uzvilkusi zeķubikses.

Atgādinām, ka Harijs un Megana gredzenus mija aizvadītās nedēļas izskaņā Vindzoras pils Svētā Džordža kapelā. Kāzas tiešraidē visā pasaulē skatījās miljoniem cilvēku. Pēc laulībām abi kļuvuši par Saseksas hercogu un hercogieni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!