Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā noslēdzās 71. Kannu kinofestivāls, kurā bija sapulcējies viss pasaules šovbiznesa zieds. Gana lielu ievērību tā ietvaros izpelnījies krievu izcelsmes franču multimākslinieks Igors Bogdanovs (attēlā). Daudzus kārtējo reizi satraukusi viņa seja.

Gandrīz vienmēr, kad Igors apmeklē kādu saviesīgu pasākumu, ziņu virsrakstos plaši izskan viņa vārds. Vīrieša centieni saglabāt jauneklīgu vaigu nav vērtējami kā pārāk veiksmīgi, un pēc Kannu festivāla noslēguma ceremonijas slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi atkal šausminājušies par 68 gadus vecā Bogdanova ķēmīgo izskatu.

Kā vēsta ārzemju mediji, Igors uz noslēguma ceremoniju bija ieradies kopā ar mīļoto sievieti, franču modeli un sabiedrības dāmu Džūliju Žardonu, un abi jau gadiem tiek salīdzināti ar skaistuli un briesmoni.

Jāatzīmē, ka parasti Igors sabiedrībā iziet ar savu dvīņu brāli Grišu. Abus vieno ne tikai līdzīgs izskats un asinsradniecība, bet arī dedzīga aizraušanās ar plastiskajām operācijām.

Abi brāļi agrāk nodarbojās ar teorētisko fiziku un matemātiku un aizvadītā gadsimta septiņdesmitajos gados Francijā iemantoja atpazīstamību ar televīzijas šovu par zinātni. Tiesa, vēlāk atklājās, ka dvīņi savus veidotos pētījumus un akadēmiskos darbus ir balstījuši uz pašu izdomātiem faktiem, un zinātnieku aprindās abi krita lielā nežēlastībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!