Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 21. maija, vakars bija ilgi gaidīti svētki pašmāju seriāla "Viņas melo labāk" faniem. Skatītāju novērtējumam tika sniegta jaunās sezonas pirmā epizode, kurā netrūka pārsteigumu.

Sērijas sākumā tapa zināms, ka Baiba (Elīna Vāne) ir apprecējusies ar Robertiņu (Māris Bezmers). Tālāk pamazām atklājās, kā iegrozījušās citu varoņu dzīves.

Margarita (Karīna Tatarinova) kopā ar savu draugu Viesturu (Ainārs Ančevskis) ir devusies dzīvot un Spāniju. Viņai vēlāk pa pēdām sekojusi arī Simona (Ērika Eglija), kura izšķīrusies no Reiņa (Gints Andžāns). Savukārt Konrāds (Kārlis Neimanis) tagad dzīvo Londonā.

Valdzinošā Marta (Evija Skulte) joprojām ir kopā ar Māri (Andris Bulis), bet turpina arī pīties ar Kostju (Kristians Kareļins), kurš, kā zināms, pats ir precējies.
Foto: Publicitātes foto
Pirmajā sērijā nervus kutinošs pārdzīvojums gadījās Robertam. Viņš ne tikai kļuva par liecinieku rotu veikala laupīšanai, bet arī izjauca garnadžu plānu. Tiesa, viss gan nebeidzās pārāk laimīgi, jo Roberts beigu beigās zaudēja darbu policijā.
Foto: Publicitātes foto

Tam, kā notikumi seriālā risināsies tālāk, varēs sekot līdzi no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.20 kanālā TV3 ne tikai visas vasaras garumā, bet arī rudenī.

"Arī jaunajā sezonā mēs saglabāsim to labāko – aizraujošu stāstu, amizantas scēnas un daudz pārsteigumu. Visa centrā ir mūsu zieds – labākie pašmāju aktieri. Daudziem par prieku, šogad šis kļūs ne tikai par šīs vasaras, bet arī rudens karstāko seriālu. Mēs ceram, ka šī ziņa daudzus iepriecinās," jaunās sezonas atklāšanā aizvadītajā nedēļā sacīja All Media Baltics Latvijā vadītāja Baiba Zūzena.

Tāpat arī jaunajā sezonā "Viņas melo labāk" tēlu pulciņu papildinās jauni varoņi, kuru lomās iejutīsies Liene Sebre, Dita Lūriņa, Mārtiņš Upenieks, Zane Dombrovska un Inga Tropa. Jauno varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļoto personāžu atveidotājiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!