Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Lai gan līdz nākamajam "Eirovīzijas" dziesmu konkursam jāgaida aptuveni gads, Krievijas modele, raidījuma "Dom 2" vadītāja un dziedātāja Olga Buzova jau cītīgi sākusi piestrādāt pie sevis reklamēšanas, lai nākamgad tieši viņai tiktu tas gods konkursā pārstāvēju Krieviju.

Jau vēstīts, ka Krievijas pārstāvei Jūlijai Samoilovai šogad "Eirovīzijā" klājās pavisam čābīgi. Dziedātājai pat neizdevās kvalificēties lielajam finālam, un daudzi skarbi kritizēja viņas uzstāšanos.

Tas, ka Krievija pusfinālā palika aiz strīpas un neuzstājās lielajā finālā, bija līdz šim nebijis gadījums. Tiesa, Olga Buzova ir gatava aizstāvēt savas nācijas godu un nākamgad visai pasaulei pierādīt savas dzimtenes varenību.

"Es uzskatu, ka Jūlija Samoilova bija pārāk vāja dalībniece tik plaša mēroga pasākumam, kāda ir "Eirovīzija". Viņai vajadzēja iegūt pieredzi un pārliecību... Bet ja Krievija 2019. gadā reāli vēlas iekļūt finālā, tad ļaujiet to paveikt man," portālam "Dom 2" sacījusi Buzova.

Taisnības labad gan jāsaka – arī Oļas vokālās dotības izpelnījušās pretrunīgu novērtējumu. Krievijas humoristi, tajā skaitā arī Maksims Galkins, ne vienu reizi vien paņirgājušies gan par Buzovas dziedātprasmi, gan prāta spējām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!