Foto: DELFI
Šī gada sākumā pašmāju kuluāros izplatījās runas, ka TV personība, psihoterapeite un teoloģe Anna Krimele ir gaidībās. Baumas par grūtniecību viņa gan nekomentēja. Tiesa, ja pirmajos mēnešos gaidību faktu vēl varēja noslēpt, tad tagad viņai jau ir acīmredzams grūtnieces vēderiņš.

Arī Krimele savulaik izmēģināja spēkus televīzijas šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtajā sezonā. Tās dalībnieki aktīvi turpina komunicēt, un aizvadītās nedēļas izskaņā šova varoņi restorānā "Felicita" sanāca kopā jautrā pasēdēšanā.

Viesu vidū bija arī Krimele, kuras dzīvē kopš 2015. gada, kad šova ceturtā sezona tika demonstrēta televīzijā, notikušas lielas pārmaiņas.

2016. gada vasarā Anna mija gredzenus ar mīļoto Rafaelu Krimelu, un nu viņu ģimenē arī gaidāms pieaugums.

"Dejo ar zvaigzni" kopā sanākšanas svinībās bijušie šova dalībnieki izmantoja iespēju apsveikt Annu ar skaisto notikumu, un īpašu aizkustinājumu izjuta dziedātāja Liene Greifāne, kura cieši apskāva topošo māmiņu un pieglaudās viņas vēderiņam.

Šis būs Krimeles otrais bērns. Viņai ir arī meita Annija, kas nākusi pasaulē Annas agrākajās attiecībās ar basketbolistu Aigaru Vītolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!