Foto: DELFI

Aizvadītā gada pavasarī tapa zināms, ka latviešu aktrise, seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Evija Skulte uzsākusi romantiskas attiecības ar igauni Aimuru Krūsi. Nesen abi kopā apmeklējuši saviesīgu pasākumu, kurā nevairījās no mīļuma izpausmēm kameras priekšā.

Aizvadītās nedēļas izskaņā jau trešo reizi notika šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtās sezonas dalībnieku kopā sanākšanas ballīte, kuru ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī Skulte.

Aktrisi uz pasākumu pavadīja viņas mīļotais Aimurs, un abi visu vakaru dūdoja kā divi iemīlējušies balodīši, viens otru aplaimojot ar skūpstiem un apskāvieniem.

Jau vēstīts, ka Skultes un viņas igauņu mīļotā attiecības publiskas kļuva pērn, kad abi kopā apmeklējas seriāla "UgunsGrēks" noslēguma ballīti.

Toreiz aktrise presei apstiprināja, ka uzsākusi attiecības. Ar mīļoto viņa iepazinusies kādā spa centrā.

Atgādinām, ka Skultei savulaik bija visnotaļ vētrainas attiecības ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā. Vairāku gadu garumā abi šķīrās un atkal sagāja kopā, bet pirms aptuveni trim gadiem dienesta romānam tika pielikts punkts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!