Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētā kriminālprocesā par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu lielos apmēros aizdomās turētais Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, iespējams, nesen lielā slepenībā apprecējies.

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka Rimšēvičs aprīļa beigās mijis gredzenus ar diriģenti Agitu Ikaunieci. Tiek ziņots, ka kāzas notikušas lielā slepenībā. Šis notikums bijis zināms vien tuvākajiem pāra draugiem un radiniekiem.

Tiesa, telefoniski sazinoties ar Ikaunieci, viņa nolikusi klausuli, kad izdzirdējusi jautājumu par kāzām. Arī Rimšēviča bijusī sieva Līga Rimšēviča bijusi izvairīga.

"Es neesmu pilnvarota šo jautājumu komentēt. Šoreiz nebūšu tas cilvēks, kas to apstiprinās vai noliegs. To var izdarīt tikai viņi paši," izdevumam sacījusi Līga.

Tāpat arī nerunīgs par šo tēmu bijis Ikaunieces tuvs draugs un kolēģis Ints Teterovskis, kurš apgalvojis, ka "neko par kāzām nezinu".

Jau vēstīts, ka Rimšēvičs aizvadītajā nedēļā lūdza KNAB atcelt viņam iepriekš piemērotos drošības līdzekļus – 100 000 eiro drošības naudu, noteiktas nodarbošanās aizliegumu un aizliegumu izbraukt no valsts.

Kā norādījis izdevums "Privātā Dzīve", iespējams, lūgums atcelt aizliegumu izbraukt no valsts ir saistīts ar Rimšēviča vēlmi doties medusmēnesī ārpus Latvijas.

Ilggadējais Latvijas Bankas prezidents Rimšēvičs pirmo reizi apprecējās pirms 32 gadiem. Toreiz viņš par sievu apņēma skolasbiedreni Līgu. Šajā laulībā dzimušas trīs meitas – Dana, Santa un Elizabete.

Savukārt par Rimšēviča attiecībām ar Ikaunieci pašmāju prese pirmo reizi vēstīja aizvadītā gada sākumā, kad abi vairākkārt tika manīti kopā dažādos saviesīgos pasākumos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!